| AsRock a întrebat:

Hey TPU...din nou eu...cum arata pentru voi partenerul ideal? cea mai buna descriere primeste megafunda

Răspuns Câştigător
| drhotzu a răspuns:

Din ce am citit pana acum am impresia ca fac diabet...
eu unul sunt mai pragmatic!
partenera ideala trebuie sa fie in primul rand acea persoana care sa vreau sa ma duc mai repede acasa si sa fie prima careia sa vreau sa ii spun orice, de la cele mai neimportante amanunte pana la cele mai importante, trebuie sa fie "prietenul cel mai bun"! trebuie sa imi semene ca si preocupari dar trebuie sa ma si completeze, ca impreuna sa fim un intreg, si trebuie sa aiba acel ceva placut la aspect, nu trebuie sa fie superficiala! inteligenta astfel incat sa pot avea o conversatie placuta pe mai multe subiecte, nu doar despre ce se poarta sau nu vara asta, si foarte important trebuie sa fie amuzanta! aaa si nu in ultimul rand: trebuie sa ne potrivim in pat!
si pot sa spun tare si raspicat ca de 6 ani am gasit acea persoana! dupa lungi si dureroase cautari!

18 răspunsuri:
| antonia59 a răspuns:

Iubitor,inteligent,cu simntul umorului.bun la inima.iar fizicul conteaza mai putin

| Carmen a răspuns:

Sa-mi fie prieten bun si compatibilitate intre noi din toate punctele de vedere.

| NewByePeCs a răspuns:

Destept, frumos, inalt, bun, haios, sa stie sa rada la glume, sa te iubeasca

| Iepurasgirl a răspuns:

Sa fie frumos, bogatel, sa aiba simtul umorului, sa ma iubeasca sincer si sa nu se laude ca sta cu mn.Pentru mine cam asta e partenerul ideal.

| SuKi2KirAi1 a răspuns:

Inalt; brunet cu ochii vrezi sau albastrii (verzi de preferat); Un zambet de milioane; cu pielea maslinie (dar nu exagerat de bronzat);
Dragut cu toata lumea; carismatic; optimist; sociabil si prietenos; sa aiba capul pe umeri ( dar si momente de visare.), si sa aiba minte. S-ai se imbrace stilat si totusi nonsalant. Sa zambeasca mult si sa fie foarte romantic; fidel; atent; sincer; dragastos... Sa nu fumeze; sa nu se drogheze; sa nu bea; sa nu fie un depravat; si sa nu poarte haine de fete( colanti si tricouri mulate); si sa aiba un tatuaj dragut pe partea interioara a incheieturii ( ceva gen :"Totul are un sfarsit dar si un inceput" sau " Povestile fara sfarsit sunt cele care conteaza) sau unul pe spate, acolo jos, in zona taliei. Sa stie ce-mi place si cand imi place; daca nu stie, atunci sa ma intrebe. sa aiba tupeu, si sa ma poata proteja. sa-mi sara mereu in ajutor... Asa arata pentru mine. Sper ca te-am ajutat.

| AncaAncu a răspuns:

Dragut, inteligent, amabil, Care sa te asculte cand esti nervoasa, sa stie sa ma faca sa rad, sa stie cum se poarta cu mine, sa nu ma insele, are ochi albastri, inalt etc.

| gingergirl1 a răspuns:

In primul rand nu exista partenerul ideal,cu totii avem defecte!
Dar in primul rand sa nu fie gelos,sa aiba simtul umorului,sa avem incredere reciproca unul in altul,sa fie ingrijit,sa aiba ochii albastrii sau caprui,parul brunet,sa fie romantic,grijuliu,amuzant, copilaros,(cam multe conditii, stiutongue laughing )
Oricum daca ma iubeste, il iubesc, are incredere in mine si eu in el totul vine de la sine!

| SaşaSpring a răspuns:

Hei!
Eu nu prea am un model, daca imi place un baiat, imi place asa cum e, dar cam ca idee, partenerul meu ar trebui sa fie: in primul rand sa fie el insusi, sa fie natural, sa nu se dea ceea ce nu este, sa aiba un aspect placut, culoarea ochilor si a parului nu conteaza, sa fie inalt pentru ca si eu sunt inalta si nu as vrea sa fie mai scund ca mine, sa nu fie gras, dar nici slab, sa aiba plete(asta e optional), sa fie istet, sa ii placa cam aceleasi lucruri care imi plac si mie, sa fie rocker(si asta e optional), sa aiba o gandire 'moderna', sa fie sincer, sa fie cu maxim 4 ani mai mare ca mine, sa fie glumet, sa nu fie suparacios sau plangacios, sa fie indraznet si intelegator.
Stiu ca am cam amestecat fizicul cu moralul, dar le-am scris in ordinea in care mi-au venit in minte. happy
O seara buna! >big grin

| Azµre a răspuns:

Înțelegătoare, Sinceră, Iubitoare, Respectuoasă, De încredere.

| Doηηa a răspuns:

Eu nu am niște criterii anume, atunci când mă îndrăgostesc de un băiat mi se pare cel mai perfect din lume.

| AecucAnaid a răspuns:

Mi-au plăcut mereu tipii inteligenți, independenți, tipii naturali, care știau că farmecul lor este faptul că sunt ei însuși, încrezători în sine, dominanți, care dacă simt că te vor, îți spun în cel mai tentant mod posibil... Cei care nu se sfiesc să facă dragoste pe un covor de frunze, pe un vârf de munte, pe un bar sau într-o cabină de probă. Să fie diferit de mine, să nu mă lase să mă plictisesc niciodată (pentru că of, ce repede mă plictisesc!), să mă tachineze până nu mai pot și să mă facă să aștept cu sufletul la gură telefonul să sune. Să escaladăm munții, să mergem la petreceri și să dansăm până dimineața, iar când ajungem rupți de oboseală și amețiți de alcool acasă, să se cuibărească la mine în brațe. Când mi-e poftă de dulciuri, să-mi cumpere eugenii și să facem poze la nori big grin Genul de tip, da, care nu își afișează dragostea în public, dar mă face să tremur cu ea când suntem doar noi doi.

| theona13 a răspuns:

Sa aiba capul prost si cu bani cat mai multi

| AsRock explică (pentru theona13):

Si vrei sa zici ca asa e parteneru tau?

| ÐỄỄẴ97 a răspuns:

Pai sa fie frumos, iubitor, sa aiba mila si cu siguranta.......sa stie sa gateascarolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

| MiaAtasiei a răspuns:

Trasaturi fine ale fetei..limbaj normal poate fi si de cartier ochi caprui sau negri si parul saten

| theona13 a răspuns (pentru AsRock):

Nu asa sa fi tu pe viitor

| AsRock explică (pentru theona13):

Hahaha

| theona13 a răspuns (pentru AsRock):

winking