Bună.
Ciclul NU se dereglează de la un contact sexual, ci poate fi pe fond medicamentos, hormonal, stres, răceală, afecțiuni ginecologice și de ce nu, semnele de instalare a unei sarcini.
Protecție cu prezervativ, nu te juca că te costă!
Pentru reglare, bea ceai de crețișoară.
Ai grijă de tine!
Pa, pa.
Mersi Legiuitoarea.dar as mai avea o intrebare..Este normal sa iti vina ciclul la 22-23 de zile? si la inceputul sarcini este posbila sangerarea?
Nu va inteleg de ce o faceti fara?-E mai marfa nu? Se simte mai bine (asa e da ia sa vezi cu ce te alegi dupa aia ).Tin sa te asigur ca si daca a ejaculat afara sanse tot exista pentru ca ar trebui sa te gandesti daca ala a facut o mare la*a si apoi v-ati pus-o -ai grija. Succesx
Nu, viata sexuala nu regleaza in general menstruatiile. Rareori regleaza mici dereglari 9genul menstre aproape regulate, sau flux prea abundent), dar numai cele lipsite de cauza 9de aceea este obligatoriu ca o femeie cu menstre neregulate sa se investigheze foarte atent ininainte de a-si incepe viata sexuala si sa corecteze tulburarile care au nevoie de tratament).
Probabil ai o dereglare, trebuie sa discuti asta cu ginecologul ales, cel la care ai fost pentru prima consultatie obligatorie
Cu ingaaduinta dumneavoastra, doamna doctor, as mai avea de adaugat ceva
Chiar daca a ejaculat afara, parteneurul elimina sperma si in timpul actului sexual fara sa simta, elimina putina dar indeajuns pentru o viitoare sarcina
Sigur ca da, dar presupun ca-si doresc copii, de vreme ce fac sex neprotejat acum, cand exista atatea metode contraceptive accesibile si ieftine. Nu cred ca se feresc de sarcina.
Tot ce se poate, departe gandul de mine sa ma dau grande, dar m-a pus pe gand fraza aceasta "deoarece eu am avut un contact sexual neprotejat.dar a ejaculat in exterior..nu in mine." si nu cred ca isi doreste o sarcina, dar cine stie, la cumposteaza unii nu-ti dai seama daca mama e tata si tata e verisoara mamei sarut mainile!
Bună.
Dereglarea nu se face de la o posibilă sarcină, ci la presupusa dată poate apărea într-o cantitate mai mică care indică o instalare de sarcină.
Fă un test de sarcină ca să te liniștești.
Multe, foarte multe femei confundă menstra propriu-zisă cu acea sângerare săracă cantitativ și ca perioadă de timp.
Ai grijă de tine, folosește prezervativul.
Pa, pa.
Bună!
Uneori, după începerea vieţii sexuale, se POATE deregla CM - în sensul că se modifică durata acestuia ( se scurtează sau se măreşte )!
Dar, NU este o regulă generală pentru asta.
În cazul tău, poate fi vorba de o simplă dereglare hormonală ( izolată )...
Vei vedea mai exact în lunile următoare.
Toate cele bune.