anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

happy FUNDA big grin am mai posat aceasta intrebare, dar nu stiu de ce, nu mi-a aparut thinking. in fine. problema e ca am o ata care leaga penisul de pielita. cum o pot rupe? dar fara ajutorul medicului! sunt mai timid de felul meu >:". exista vreo modalitate de a scapa de ea fara ajutorul vreunui medic? :-s

Răspuns Câştigător
| Stepfan a răspuns:

Trebuie sa faci sex. Se va rupe fara medic. Bine, daca cea cu care faci sex e medic, asta e alta problema.

6 răspunsuri:
| SyndicateX a răspuns:

Pai nu e neaparat sa se rupa, poti face sex nonstop si tot sa nu se rupa.

| Stanciu_Anees_1986 a răspuns:

Majoritatea barbatilor au nedumeriri in ce priveste "ruperea atei": "de ce nu se rupe?", "cand se rupe?", "s-a rupt pe jumatate, cealalta jumatate cand se rupe?", "daca nu s-a rupt ata, poate ramane gravida?", "daca nu mi se va rupe ata, sanatatea imi va fi afectata?" si o multime de alte intrebari, unele firesti, altele mai amuzante. Important este ca barbatii stiu de existenta "atei", dau atentie organismului si organelor genitale. Ce ar trebui sa stie barbatii este ca ata nu are legatura (nu influenteaza) cu sanatatea sau sexul, in asa masura incat sa nu mai poti face sex sau sa te imbolnavesti. Ata nu are legatura cu faptul ca partenera poate ramane gravida.

Ruperea atei penisului poate fi realizata prin masturbare, prin sex sau la medic.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Lasa-l pe doctor ca ala numa te sperie mai rau, lasa pe o domnisoara sa se ocupe de asta

| Azµre a răspuns (pentru Stepfan):

O prostie ața nu se rupe! E un mit.

| Alex_Toma_1985 a răspuns:

Cu o faa virgina numaiasa poti sa rupi ata

| Unstopable a răspuns:

O rezolvi cu topotul/cutitul/foarfeca/drujba/etc.