Pai,in cazul asta nu mai e la fel de ok.e normal ca un baiat sa fie timid pana la 12-13 ani dar dupa aia, deja cred ca eun semn de dezinteres...vezi si tu ce poti sa faci, daca accepta despartirea "cu bucurie" adica fara vreun resentiment si fara sa vrea sa va impacati, inseamna ca nu te-a meritat.viata merge inainte, gaseste pe altcineva!succes!
Salut, dupa parerea mea uite cum sta treaba:
Sunteti de doua saptamani impreuna deci incearca sa nu-i mai trimiti sms-uri cel putin pana nu vezi ca el va suna sa se informeze macar de starea ta. Nu te panica, nu te supara, daca baiatul vrea o relatie serioasa cu tine acesta doar incearca sa te obisnuiasca cu ideea ca nu il poti controla. Daca in urmatoarele zile nu te va suna la urmatoare voastra convorbire da-i papucii instant pana nu se ajunge sa ai sentimente pentru el. Tu ai o viata inainte si nu o sa-ti irosesti timpul cu persoane care nici macar nu te baga in seama. (Nu il mai cauta). Deci cu alte cuvinte, stai linistita, daca nu te suna el pierde, fii pozitiva in gandire, si in caz ca va trebui sa o inchei cu el, fa-o intr-o maniera placuta in asa fel incat sa dai impresia ca nu ai nimic de regretat.
Repet viata merge inainte, Iti urez multa bafta
Nu cred ca e orgolios, dar inca nu s`a obisnuit cu tine ca sa te sune mereu si sa-ti trimita sms-uri. Suna`l tu si spune`i sa te mai sune si el din cand in cand. Uite, eu sunt o fire mai alintata si mereu cand nu primesc ceea ce vreau fac tot posibilul si de la acea persoana obtin intr-un final ceea ce vreau eu.
Parerea mea e sa nu va despartiti. iubitul meu facea la fel, agata-l tu ca o sa vina el, asa sunt unii baieti Mai timizi dar ce varsta ai apropo daca nu te superi?
N-are nevoie de citate, crede-ma. Nu o spun cu rautate. Nu trebuie sa arati ca te-a afectat in nici un fel. Spune-i scurt ca vrei sa va despartiti. Doar in cazul in care cere explicatii spune-i ca nu are nici un rost si atat. Daca ii pasa macar putin de tine va incerca sa evite despartirea si iti va acorda mai multa atentie daca vei accepta impacarea iar daca va fi de acord e clar ca nu avea nici un gand serios cu tine.