| Den1470 a întrebat:

Hey TPU,i-am spus unei fete de care imi place ca o plac,si mi-a dat impresia ca si ea ma place,ca am tot vorbit de vreo doua saptamani si am crezut ca e ceva intre noi,dar cand i-am spus ca o plac a reactionat ok, si peste o zi cand am vrut sa vorbim a zis ca ar fi mai bine sa ramanem prieteni.De ce a zis asta? Cu ce am gresit? Sa mai incerc sa fiu cu ea? Sa lupt pentru ea? Va rog nu va bateti joc.Multumesc!

9 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Daca te-ai ascuns in spatele unui monitor in loc sa privesti fata in ochi cand i-ai spus, cred si eu ca te-a refuzat. Pentru ca asta este, un refuz politicos.
Nu trebuis sa ii spui direct, trebuia sa iti construiesti relatia cu cate o invitatie, cate o floare oferita, un compliment discret si bine gandit.
Este foarte greu sa o faci sa isi schimbe parerea. Incearca sa iesi cu ea, dar trebuie sa faci pasi extreme de mici si de bine ganditi. Din spatele monitorului nu rezolvi nimic.

| 4everYO a răspuns:

Eu cred ca gandesti prea mult. Doar treci peste si cauta alta...

| LoveSleep a răspuns:

Nu te place, nu-i capat de lume.

| neutrino a răspuns:

O fata pe care o placi intotdeauna merita sa lupti pentru ea, dar in limitele bunului simt.

| ionuutzuu a răspuns:

Nu esti ce trebuie.

| corbulalbrosu a răspuns:

Pur si simplu nu simte fata de tine o atractie sentimentala.Este de acord sa te aiba doar ca prieten nu si in calitate de iubit.

| Den1470 explică (pentru SkyPilot):

I-am spus fata in fata.

| Den1470 explică (pentru SkyPilot):

I-am spus fata-n fata.

| denisuka75 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa ii ramai prieten, altfel s.ar putea sa o pierzi de tot