Cred ca ai lasat-o pe acea fata sa intre in mintea ta, acum ce faci? Faci totul in ciuda ei? Eu zic sa iti tii prietenul aproape, baietii nu apreciaza fetele razbunatoare, care tin ciuda. Vorbeste cu el, spune-i ca-l placi, crezi ca noi citim in sufletele oamenilor? Poate unii dau palme din dragoste, dar noi putem spune ca e agresor.
Bună, văd că ai scris romane!
Păi cred că acel băiat te place, şi dacă aşa este lasă-l pe el să facă primul pas.
Dacă ţi-am fost de folos nu ezita să dai o fundă!
Pai am avut niste probleme personale si a trebuit sa stau in spital, dar acum...a trecut
Nici nu pot sa-i spun ca-l plac, adica nu vreau sa stric aceasta prietenie cum am stricat-o acum cativa ani... voiam sa stiu daca si el ma place.
Ma bucur ca a trecut dar ce e drept, ai stat foarte foarte mult.
De fapt, dupa ce am vazut ca e vorba de inca o fata, mi-am dat seama ca se cearta cu aia pentru un baiat, dupa ce realizezi asta, e simplu Macar de era asa, dar am citit.
Unde mergem? Am mai primit o invitatie tot de la un user TPU, cica sa mergem pe Insula Dezmatului, acolo ma trimiti si tu? :)) http://www.evz.ro/......-foto.html
Te desparti de ea la plecare si te intorci cu un buchet de flori, asa nu o inseli, simplu si deci clar. Pe insula aia si pentru bautura trebuie sa f..platesti in moneda locala.