Pai in primul rand ar trebui sa ii spui ce simti si sa astepti un raspuns. Iar daca e asa cum ai spus sigur si el simte ceva pentru tine!
Scumpo,daca era el asa de sincer iti spunea atunci "am prietena nu iti face iluzi" nu? poate a inceput sa te placa nu ai de unde sa stii. spune-i sa-ti explica tot... sper sa fie totul bine
Nu-i evident?
Daca are prietena nu e cazul sa te bagi.
1.El nu a fost sincer cu tine, te-a folosit intr-un fel sau altul cat nu a fost cu prietena lui si tu ti-ai facut iluzii.
2.Nu e drept sa te bagi in relatia lor indiferent de circumstante.
3. Poate tu ti la el sau il iubesti, dar crezi ca el are aceleasi sentimente pentru tine? Daca ar fi fost asa tu erai in momentul de fata singura lui prietena.
Parerea mea este ca tipul nu merita. Face parte din categoria aia de baieti care profita de fete, le dau iluzii si dupa le lasa cu buza umflata.
Ai gresit aici.Nu sti tu cum sut baietii.De ex daca eu sunt cu o tipa si vine alta la mine si sta cu mine stau cu amandoua. daca vine alt stau cu 3...cam asa fac toti.
Intereseaza-te mai mult de iubita lui. poate iar sta mai bine cheala
Da e adevarat, nu toti suntem la fel uni au suflet sa iubeasca si alti sa-si bata joc! dar sper ca in cazul ei sa fie ceva mai mult, desi e cam greu de crezut..in fine mi-am dat doar o parere