Atunci cand te ia in brate zi-i la ureche asa" Am auzit ca-ti place de mine. E adevarat?"
Si vezi ce zice .
Deci te place, nu trebuie sa il intrebi, cand te imbratiseaza uniti-va fruntile sau nasurile si te va saruta. Asta e sigur
Daca iti place, nu fugi! O fata trebuie sa stie cand este cazul sa se impiedice.
Te place, vrei mai multe semne, pune mâna și citește aici, e valabil și pentru fete și băieți!
http://www.tpu.ro/......t-inspira/
...eu zic sa nu iti fie rusine, pana la urma, de ce iti este rusine? de sentimentele tale? nu ai de ce! doar spune-i, daca nu risti, nu castigi! si preferi sa ramai cu rusinea si sa nu sti ce s-ar fi intamplat daca i-ai fi spus sau preferi sa ii spui si sa il lasi si pe el sa isi exprime sentimentele, doar nu o sa se supere pe tine pentru ca il placi, nu? nu are ce sa se intample rau, doar spune-i!
Te ia in brate? E clar ca te place, fiind baiat, cand iau o fata in brate o iau de placere nu de ura.
Daca esti emotiva ii poti scrie un bilet gen: Vrei sa ne combinam? El zice da(in care e clar) sau nu ( in care ii dai alt bilet cu raspuns: la cartela) astfel iti scoti si tu iesirea si nu se intampla nimic.
SAU, ia-ti inima in dinti si saruta-l cand te tine in brate (cel mai indicat)
Incearca sa flirtezi cu el si sa iti pui in evidenta calitatile daca nu va face nimic inseamna ca nu te place parerea mea
ralucuta întreabă: