Stii, nu te supara, dar parerea mea este ca degeaba te place putin, daca nu te va alege pe tine. Si cred ca daca nu il atragi cu propria persoana, sa nu mai incerci, pentru ca nu merita. Sunt multi baieti, care te vor place/iubi/respecta asa cum esti tu.
P.S.: Nu ma astept sa-mi dai funda, pentru ca noi in general oamenii, nu ne plac raspunsuri contra.
O zi buna!:*
Ideea e ca inainte se dadea la mine mereu.dar acum parca as fi invizibila. Oricum multumesc
Skumpa...daca tot vrei sa il atragi spre tine sper ca nu esti timida ca si mine du-te la el si intra in vorba cu el sau cand vezi ca sta la o barfa cu o fata du-te intre ei si nu-i lasa sa se apropie:* intereseaza-te ce fel de muzicaa asculta, ce ii place cel mai mult sa faca, ce culoare preferata are, daca ii plac fetele cuminti, sau fitoase* incearca sa-i faci mult pe plac dar daca vezi ca, chiar nu te baga in seama atunci nu-i de tine skumpa:X meriti mai mult si ce e al tau e pus de-o parte:* stiu cum te simti pentru ca si eu am trecut prin aceasta problema Te pup:* ciao ciao sper ca te-am ajutat! Bafta
Pai daca stie ca il placi, atunci e la alegerea lui pe cine o sa vrea.Depinde cat de mult ii place de tine.Nu trebuie sa faci ceva anume ca sa il atragi, fi tu insuti
Pai, poate nu te mai baga in seama, sau acum esti "invizibila" cum ziti tu, pentru ca ii place de o alta fata. De obicei cam asa se intampla.