Sincer ai scris prea mult, ai pus o gramada de detalii inutile, de aceea nu vei primi prea multe raspunsuri calumea. Am citi cam jumatate ca mi-am dat seama de ce urmeaza.
Parerea mea e sa nu il faci nici gelos nici sa ii dai lectii sau alte de astea... Vb cu el, e cel mai bine, ii spui, uite ba, stii care e faza, eu is foarte suparata pe tine, eu team considerat ca un iubit, tin foarte mult la tine si tu la banchet ai dansat cu o tarfa, si nici nu mai bagat in seama...
Acum si tu ai greist putin aici, deoarece voi nu erati impreuna oficial, deci nici unu din voi doi nu ati facut acel prim pas, daca chiar voi ati spus "macar de am fi impreuna", ce mai vrei, cu alte cuvine nu suntem impreuna, deci putem face ce vrem... El a inteles poate ca voi nu sunteti impreuna si tu nu ti la el decat ca la un frate si el nu a vrut nimic mai mult decat sa isi faca o prietena, una cu care sa fie impreuna...
Deci e si vina ta unpic.
Tu vb cu el, spune-i ca tu il iubesti, si tea ranit foarte mult cad s-a dat la acea fata in seara aia si mai ales ca nu tea bagat in seama deloc.
Daca el tine cu adevarat la tine va incerca sa rezolve problema. Nu te razbuna, nu il fa gelos sau alte de astea, ca nu rezolvi nimic.
Sper ca te-am ajutat. Funda?
Pai desi astia nu prea au citit carti in vietiloe lor si sau enervat ca curcile, pe mine nu mai plictisit.
Akma treaba asta, adica daca v-ati inteles asa bine, cum a putut tocmai la banchet, cel mai memorabil moment sa faca asa ceva?!
Deci nu mergi acolo, mai bine ii spui pentru ce esti suparata, adica motivul si ca cu tine nu se joaca. Si dupa aceea nu il faci gelos cu altul, nu, nicidecum! K te injosesti si tu. Ci il tratezi cu indiferenta, ca un fel de peseapsa. Dupa aceea vezi cum reactioneaza si vezi atunci ce faci. dar trebuie neaparat sa stie cu tine nu se joaca, dar nu cu ''lecti'' si din astea, ci purtandu-te cu el ca cu un oarecare.
Cred ca cel mai bine ar fi sa lamuresti totul cu el face to face si nu cred ca ar trebui sa i dai o lectie[-x eu cred ca cel mai destept cedeaza si tu nu trebuie sa i platesti cu aceeasi moneda ca si el, dar cred ca totusi ar trebui sa incerci sa iesi cu altuls
Esti o fata foarte desteapta, sa te faci scriitoare!Si...intreabal lucruri care vrei sa le sti. clarifica si atunci vei vedea ce e bine si ce e nu adica dupa "intalnirea aceea"
Interesanta povestea ta. in niciun caz nu ii lasi offline pentru ca asta o sa il faca sa creada ca esti o lasa. trebuie sa lamuresti cu el fata in fata. poti sa ii spui toate "injuraturile" de mai sus, dar daca sunt adevarate ma indoiesc ca il vor afecta in vreun fel. daca te duci cu altul ca sa il faci gelos, e posibil sa o faca si el, din nou, si atunci e foarte posibil sa nu il mai vezi. indiferenta este unicul lucru care il poti face, pentru ca il va durea si ii va rani orgoliul intr-un fel in care nici nu iti imaginezi. daca il tratezi cu muuuulta indiferenta in cele din urma va veni el la tine cu coada intre picioare. lasa-l oarecum sa spere ca o sa va intalniti, nu-i spune nici da, nici nu. pur si simplu arata-i ca te doare in cot. nu trebuie sa ii dai o lectie, pentru ca exista "karma", aia se intoarce inapoi inzecit. nu trebuie sa ii demonstrezi nimic. doar fii indiferenta fata de el pentru ca o merita din plin, fii rece cu el pana i se urca mintea din pantaloni, inapoi la cap.
SUCCES!
Wow foaaarte...mare poveste din ce am citit eu, la inceput era dragut, apoi s-a schimbat... Parerea mea este sa vorbesti deschis cu el ( FACE 2 FACE ) si sa ii spui tot ce simti, sa il intrebi care sunt sentimentele lui, daca totul e ok si va vrea sa fiti impreuna o sa te astepte pana cand vei fi pregatita . pari genul de fata care stie ce vrea si stapana pe situatie destul de matura la varsta ta, asta e bine Daaaaaar daca raspunsul este unul negativ, desi nu iti doresc asa ceva, atunci va fi timpul sa iti continuii drumul, sa iti gasesti pe altcineva, iar relatia voastra sa ramana strict amicala
dar eu cred ca deja stiai ce e de facut doar ca iti trebuie putina incurajare
take care :*