Dupa parerea mea daca eu trimiti si o sa pleci parinti tai o sa se infurie foarte rau dar daca il iubesti foarte mult trimiteio si poate ca parinti tai o sa-si dee seama cat de mult il iubesti si o sa te lase in pace
Scrisoarea catre cine este?
Cam ce vrei sa scrii in ea?
Atentie si la prezentare nu doar la continut!
Daca scrisoarea e pentru mama ta in mod cert cand o sa vada cat de bine scrii o sa considere ca trebuie sa acorzi mai multa atentie altor lucruri si nu sexului. si are dreptate.
eu nu consider ca o relatie poate sta in calea educatiei, cand si aceasta este o prioritate. dar in cazul tau...
ai 16 ani si traiesti o drama pentru ca n-ai nimic in cap si poate ar trebui sa-i acorzi mamei tale mai multa atentie ca nu-ti vrea raul.
Uite vreau sa ii explic ca acest lucru este ceva absolut normal, ca nu am omorat pe nimeni sa inteleaga faptul ca ma face nefericita daca ma tine departe de el.
Eu nu am zis chestia asta intelegi am cerut doar sfatul atata tot. Vroiam sa imi exprim sentimentele printr-o scrisoare adresata mamei. Mai bine numai raspundeai daca stiai ca zici asta.
Nu stiu chestia cu statistica mi s-a parut destul de ingenioasa, in fine, atunci incearca sa o convingi ca penisul lui secreta o anumita substanta care este esentiala pentru supravietuirea ta. daca nici asta n-o convinge atunci nu stiu ce ar putea, funda ? si poate poti sa imi explici ce logica a avut " Mai bine numai raspundeai daca stiai ca zici asta." pentru ca ordinea fireasca a evenimentelor ar fi idee apoi transpunerea ideii in scris.
Mersi ca ma faci sa radnu am mai ras de ceva timp. Inteleg ca totul va trece, dar mai repede ca ma doare inima cand o vad ca ma priveste cu sila.
De ce ai vrea sa faci asta? adica pentru mine viata sexuala este ceva foarte privat, mai ales in relatia cu parintii... nu va inteleg!
Te intreb pentru ca sunt foarte stresata am febra, parca s-a navalit intreg cerul peste mine si nu stiu ce sa fac ca sa indrept situatia
Bananacantareata87 întreabă: