| NEJDERATUL a întrebat:

Hey TPU! Mi-a venit asa in cap random ideea asta si ma întrebam ce părere aveți și daca e oarecum ilega, ca etic nu prea e teoretic. Deci daca eu vb cu o fata asa si merge bine tot da parca nu vr sa treacă mai departe la o relație sau asa, suntem deschiși da nici foarte, vorbim mult, da semne oarecum ca ar vrea dar e doar un talkimg stage foarte evoluat deschis și de calitate buna sa sic asa, merge totu bine. Dacă eu ii dau ei ciocolata dinaia de mărește instant dorințele sexuale si excită persoana respectiva, fără stirea ei, sa o păcălesc sau asa, si ea ar manca, dar noi sa dim oarecum ori acasă la unul dintre noi sau asa in oras la un local ori parc, teoretic undeva unde sa vb asa ceva deep. Daca ii dau acea ciocolată, imi dau seama ca nu se va ajunge la actul sexual in sine, maxim ne-am linge sau atinge (de asta am zis ca depinde de loc, de preferat mai retras așa). S ar putea ca atunci sau după acele momente sa vrea sa die o relație? Pt ca stiu asa ca o fata/femeie vrea la un bărbat și sa se simtă excitata in preajma lui si sa ii ofefe acea senzație senzuală si cu tenta oarecum romantica sexuala. Adica starea indusa de acea ciocolata si ce ar uram in acele momente asa lins, atingeri, vorbit etec ca la sex nu m as aștepta ca vb de cazu in care fata nu e panarama, ar face o sa se gândească sa fim împreună pentru ca oarecum cand era cu mine se simțea excitata si acea sexual drive mare?

2 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Să crezi tu că funcționează vrăjeala cu ciocolata aia...

| Kufu95 a răspuns:

Nu merge faza cu ciocolata, dacă ea te vede doar ca pe un prieten, nu ai nicio șansă.