Păi dacă chiar crezi că are o părere bună despre tine ai putea să-i spui printr-un sms ce simţi pentru el.
Va aprecia sinceritatea ta.
Nu fii timidă.
Te pup.
Hey!
Acest comportament este normal cand placi o persoana, adica prin chestiile astea el vrea sa vada daca si tu il placi si prin gesturile pe care le face el incearca sa va apropiati si gandeste-te poate ii e rusine sa iti spuna ceea ce simte:-(. Cel mai bine ar fi sa aveti o discutie sincera si sa pune-ti lucrurile cap la cap. Sper ca ti-am fost de ajutor si sper sa primesc funda:-d
Pai cam tot ce e posibil sa te placa, asa reactionez si eu cand plac o fata, o tachinez, o gadil, alea alea
Daca nu ai curajul sa porti o discutie deschisa cu el si sa clarificati lucrurile impreuna, daca baiatul respectiv este in clasa cu tine, te poti muta in banca cu el, iar in timpul unei ore ii scrii pe caiet ceva gen: "Nu stiu daca ti-ai dat seama dar te iubesc" sau... alt mesaj care-l preferi tu. Multa bafta!
Da,te place insa el e fara minte, un baiat n-ar trebui sa se comporte asa, dar e alegerea ta daca il accepti asa. daca ii spui, va rade de tine, deci?
De obicei da...sincer eu faceam asta fetelor simtind doar o prietenie
da si tie ce iti mai place!
HappynewCenusa întreabă: