| ingrydutzza1999 a întrebat:

:*,mie imi place un baiat ♥ si voiam sa va intreb:daca un baiat te tachineaza mult,face misto de tine ca iti place de alti baieti,spune chesti gen ca esti urata laughing etc desi te i-a in brate,iti i-a apararea, incearca sa iti arate ca nu ii mai plac alte fete,se da mare in fata ta avand mai mult tupeu fata de alti baieti,cand te superi pe el,vine la tine si incearca sa te linisteasca dupa face misto de tine din nou laughing,te loveste incet sau face chesti gen sa te i-a de par sau sa te gadila, te doboara in zapada dupa cade si el langa tine si te tine strans in brate mult timp ca sa nu mai poti sa scapi din bratele lui, sau cand vede ca faci o gluma la adresa lui vine la tine si te i-a in brate si te doboara in zapada :3, poate insemna ca te place? daca dwaa imi puteti spune cum sa il intreb sau cum sa ii zic ca il plac,sau mai bine zic cum sa ii dovedesc asta, multumesc pwp FUNDITA
ps:daca nu aveti nimic bun de spus nu spuneti nimicwinking

18 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Păi dacă chiar crezi că are o părere bună despre tine ai putea să-i spui printr-un sms ce simţi pentru el.

Va aprecia sinceritatea ta.
Nu fii timidă.

Te pup.

| alinyooooo a răspuns:

Hey!
Acest comportament este normal cand placi o persoana, adica prin chestiile astea el vrea sa vada daca si tu il placi si prin gesturile pe care le face el incearca sa va apropiati si gandeste-te poate ii e rusine sa iti spuna ceea ce simte:-(. Cel mai bine ar fi sa aveti o discutie sincera si sa pune-ti lucrurile cap la cap. Sper ca ti-am fost de ajutorkiss si sper sa primesc funda:-d

| JayMeatSucks a răspuns:

Pai cam tot ce e posibil sa te placa, asa reactionez si eu cand plac o fata, o tachinez, o gadil, alea alea happy

| Seyko a răspuns:

Daca nu ai curajul sa porti o discutie deschisa cu el si sa clarificati lucrurile impreuna, daca baiatul respectiv este in clasa cu tine, te poti muta in banca cu el, iar in timpul unei ore ii scrii pe caiet ceva gen: "Nu stiu daca ti-ai dat seama dar te iubesc" sau... alt mesaj care-l preferi tu. Multa bafta!

| darriya a răspuns:

Da,te place insa el e fara minte, un baiat n-ar trebui sa se comporte asa, dar e alegerea ta daca il accepti asa. daca ii spui, va rade de tine, deci?

| shadow72 a răspuns:

De obicei da...sincer eu faceam asta fetelor simtind doar o prietenie
da si tie ce iti mai place!

| darriya a răspuns (pentru shadow72):

laughing

| shadow72 a răspuns (pentru darriya):

Si tie ce iti mai place!

Mie? nu-mi place nimic! poate tie.

E nu iti place nimic...a mie da.ce imi mai palce si mie!

Ce anume iti place, shaorma fara nimic?laughing))nu-mi place draga!

Depinde de la cine vine acea saorma fara nimic daca ma intelegi...si cum tie nu iti place atetia unui baiat>? ce crezi ca ma refeream la prostii?

Nu.Doamne Fereste, vad ca tu, te gandesti la prostii!

Niciodata...m-am calugarit aseara.

Te-ai pocait bre, nu calugarit.laughing) si incepi si spui asa "Tu vrei plimbări, poze la răsărit,
Da' astea's păcate'n lumea mea şi eu m-am spovedit.laughing)

Vezi...cine stie cunoaste...ah am tras o pocaiala aseara. dimineata nu imi venea sa ma trezesc sa plec la examen de obosit ce eram

Te-ai "luptat"cu pocaita?laughing) ai dat-o de toti peretii? sa iasa dracii din ea?laughingi-ai facut o exoricizare?laughing)

Eu am fost ala care am avut nevoie de exorcizare seara trecuta... diseara vedem