Este imposibil sa-ti putem da un sfat corect si realist, atata vreme cat nu ne dai nici un fel de informatie, doar ne spui ce varste aveti, daca el munceste sau nu, ce conditii de trai are samd.
Frumos, da relația online e una și cea fizică alta.
Nu poți ști ce fel de om este, pentru a până acum ai văzut doar ce îți arată el, la fel și invers.
Eu zic să ai o barieră protecție să o iei ușor:
Întâi va cunoașteți, mai bine să vină el la tine în zonă, unde știi ca ești în siguranță.
Tatonează ușor fără decizii bruște gen mutat împreună etc.
Dacă va merge treaba între voi și e om ok, atunci veți degeaba ce e de făcut.
Nu-ți fă griji cu mama ta, oamenii nu iau decizii pentru toată viața.
Dacă omul e ok și ține la tine, va vedea și mama ta, va simți ca ești iubită și în siguranță cu el îl va accepta.
Dar cum stau lucrurile acum din mesajul tău, nici un părinte nu ar accepta asa ceva pentru fata lui.
totul cere timp și răbdare.
In primul rind ce varste aveti voi? El este casatorit sau divortat? El este român sau strain? Si cum l ai cunoscut? Vezi ca pe internet sunt multi escroci car pretind ca sunt oameni buni cu intentii deosebite iar cand te duci la ei o sfarsesti rau sunt multi psihopati si criminali care la prima vedere par oameni buni sinceri pana le cazi n plasa si te omoara sau te duc la produs prostitutie, deci fi atentă, mama ta are dreptate, nu te muta cu el si asculta de mama ta, ca daca faci de capul tau si iti va fi rau nu te mai poate ajuta nimeni. O relatie nu o faci pe internet, o faci cu un om pe care il cunosti de niste ani de zile in care poti avea incredere, desii in ziua de azi numai poti avea in nimeni incredere chiar daca il cunosti de 10 ani, oamenii se schimbă in rau si devin gelosi betivi violenti, deci mare atentie cu relatiile pe internet unde tu nu il cunosti deloc, el iti arata numai ce vrea el partile bune din caracterul sau, iar cand te vei muta cu el o sa vezi adevarata lui față adica caracterul lui adevarat, dar va fi prea tarziu pentru tine.
El are 27 de ani, eu 22, lucreaza la un call center, si locuieste cu fratele lui, eu sunt tigancaa, el roman
"eu sunt prea bine financiar, si mi e teama sa las comoditatea asta"
"imi arata tot ce face de dimineata pana seara"
Nu mi-e clar cum faci tu banii, daca de dimineata pana seara te conversezi cu ala. La fel si el.
Mama ta nu va fi de acord cu nici un iubit pentru tine, vrea sa fii la picioarele ei. Am mai vazut situatii din astea, a ramas fata batrana respectiva.
Stai putin. Estie de etnie si nu esti maritata?
O sa fii, cat de curand! Mama ta acum e in negocieri!
Eu nu mai muncesc de cateva luni, sunt in UK, ocupata cu permisul, si nu, nu este in negocieri, nu la toti tiganii se casatoresc copiii de tineri!
Mama ta nu te poate dezmoșteni, cel puțin nu față de codul civil român. Chiar dacă întocmește un testament în favoarea altei persoane, acesta poate fi contestat.
Decizia finală este a ta.
Sa vina sa te cunoasca, dar nu la tine acasa, iesiti si voi in oras. Vezi ce e de capul lui si apoi il prezinti mamei tale daca este cazul
Eu ce-aș face? Simplu: nu l-aș lăsa pe tata să-mi aleagă partenerul, nici pe mama, și cu siguranță nu m-aș baza pe horoscop sau pe vreo aplicație de dating. Mi l-aș alege singură, cu capul meu. Și, evident, nu m-aș baza pe sprijin financiar de la părinți, dar m-aș asigura că eu sunt cea care îi sprijină pe ei.
Ce aș face în locul tău? Nu știu dacă ai curajul, dar îți spun sincer: cu alegerea mamei, fericită n-ai să fii. În cel mai bun caz, vei avea un partener pe care îl adoră mama... și o viață în care mama e mai fericită decât tine. Și, hai să fim serioși, nu cred că vrei să trăiești cu gândul că soțul tău și mama ta fac o echipă mai bună decât voi doi!
În plus, sincer, nu-mi vine să cred cât de egoistă poate fi mama ta. Se pare că îi pasă mai mult de fericirea ei decât de a ta. Un om foarte egoist. Eu, una, i-aș spune asta în față și m-aș muta din casa ei urgent. Uneori, distanța fizică ajută enorm să-ți construiești propria viață și propriile alegeri.
Multumesc frumos, aveti dreptate, eu oricum constientizez asta, dar ma tine ceva in spate…
Trebuie sa faci cartile tu cum trebuie cu mama ta si mama sa accepte ce este bine pentru tine! Daca esti bine finaciar nu are rost sa pleci din locul in care esti, vine el acolo unde esti tu. Daca lasi totul si pleci poate nu mai faci asa multi bani si o sa fie nasol!
Totul depinde de tine, tu inca nu ai nimic sigur si nu iti garanteaza nimeni ca o sa fie sigur nimic!
Stiu, tocmai asta i-am zis si lui, dar el vine cu argumentul ca desi aici sunt bine financiar, nu sunt fericita, si cma are dreptate….
Sa vina el ca sa fi bine finaciar si fericita!
In 3 luni nu ai cum sa spui de fericire, mai ales daca nu v ati vazut si nu ati petrecu timp! Am vorbit cu mult efete online, este un atasament si cam atat, nu e indragosteala nu e iubire.
Incercati sa va vedeti, nu trebuie sa ii dai explicatii mamei tale ce faci cu viata ta, vine el in oras la tine, exista hoteluri unde sa stea, nu trebuie sa il aduci acasa din prima!
RRSecularHumanist întreabă: