Cunosc persoane care chiar au o relatie, chiar daca sunt de acelasi sex dar ma gandesc...mai tarziu o sa vreti copii, o sa aveti alte dorinte Nu intelege gresit, nu am nimic cu nimeni doar ca acum sunteti adolescente.O sa vina si vremea cand o sa va doriti altceva.Nu stiu daca ar trebui sa dai cu piciorul baiatului.
E alegerea ta, tu stii ce simti dar trebuie sa te gandesti ce-ti vei dori in viitor.
Copii astia toti sunt bisexuali, la 12 13 ani vor anal oral vor de toate ei. Doamne ce ne mai rezerva viitorul?
Stai asaaaaaa, ai zis ca esti despartita de ea de o gramada de timp iar ca sa o uiti te-ai cuplat cu un baiat, relatie ce tine de 7 luni de zile, nu mai inteleg nimic, daca te uiti pe raspunsurile mele o sa-ti dai seama ca fac tot posibilul sa ajut, nu-mi bat joc
Sunt despartita de ea de aproape o luna.
Iar acest tip, imi vine ca fost, adica am fost cu el in trecut acum o gramada de timp.
Momentan, fostul mi-a cerut sa ne impacam. Iar eu nu stiu ce sa fac, pentru ca inca tin enorm la ea.
Draga mea, se vede ca esti foarte ravasita si nu-ti dai seama de situatie, daca esti in relatie cu el de 7 luni de zile cum sa-ti ceara sa te mai impaci cu el? Fata respectiva ti-a mai dat semne de viata?
O intreaga telenovela
ti la ea dar te gandesti sa te impaci cu el
am vazut si ce a scris lumea la postarile celelalte
tu o sa faci cum crezi ca va fi mai bine... indiferent ce scriem noi aici