| VoiceWithin a întrebat:

Hey TPU!
Nu am somn la ora asta..si sunt foarte agitata.
Uitati-va la intrebarile mele anterioare legate de bisexualitate ca sa puteti intelege aceasta intrebate.
Astazi, fostul meu mi-a cerut sa ne impacam... dupa 8 luni in care am fost despartiti, nici unu nu a tinut la celalat, a fost doar atasare.
Iar eu sunt indragostita de o fata... sunt bisexuala...
Ce sa fac? Inca mai am speranta ca poate intr-o zi isi v-a da seama ca. totusi... tin la ea si v-a vrea sa ne impacam iar?
Daca ma impac cu fostul meu.mi-e frica, nu vreau sa-mi bat joc de el. pentru ca eu inca mai tin la ea...

7 răspunsuri:
| Q69 a răspuns:

O intreaga telenovela
ti la ea dar te gandesti sa te impaci cu el
am vazut si ce a scris lumea la postarile celelalte
tu o sa faci cum crezi ca va fi mai bine... indiferent ce scriem noi aici

| UbexFlo a răspuns:

Cunosc persoane care chiar au o relatie, chiar daca sunt de acelasi sex dar ma gandesc...mai tarziu o sa vreti copii, o sa aveti alte dorinte happy Nu intelege gresit, nu am nimic cu nimeni doar ca acum sunteti adolescente.O sa vina si vremea cand o sa va doriti altceva.Nu stiu daca ar trebui sa dai cu piciorul baiatului.happy
E alegerea ta, tu stii ce simti dar trebuie sa te gandesti ce-ti vei dori in viitor.

| Liviu_2019 a răspuns:

Copii astia toti sunt bisexuali, la 12 13 ani vor anal oral vor de toate ei. Doamne ce ne mai rezerva viitorul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai asaaaaaa, ai zis ca esti despartita de ea de o gramada de timp iar ca sa o uiti te-ai cuplat cu un baiat, relatie ce tine de 7 luni de zile, nu mai inteleg nimic, daca te uiti pe raspunsurile mele o sa-ti dai seama ca fac tot posibilul sa ajut, nu-mi bat joc

| Bogdan_Rares_1980 a răspuns:

Atunci fii bi!

| VoiceWithin explică (pentru anonim_4396):

Sunt despartita de ea de aproape o luna.
Iar acest tip, imi vine ca fost, adica am fost cu el in trecut acum o gramada de timp.
Momentan, fostul mi-a cerut sa ne impacam. Iar eu nu stiu ce sa fac, pentru ca inca tin enorm la ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru VoiceWithin):

Draga mea, se vede ca esti foarte ravasita si nu-ti dai seama de situatie, daca esti in relatie cu el de 7 luni de zile cum sa-ti ceara sa te mai impaci cu el? Fata respectiva ti-a mai dat semne de viata?