1. Dragul meu varsta voastra e prea frageda pentru inceperea vietii sexuale, corpurile voastre inca nu au ajuns a se dezvolte suficient, implicit organele sexuale
2.Inceperea vietii sexuale presupune o groaza de responsabilitati : evitarea unei sarcini nedorite, protejarea de Boli cu transmitere sexuale (BTS).
3.Cancerul nu face parte din Bolile cu transmitere sexuala
4.Un prezervativ este de ajuns, doua puse simultan isi scad calitatea reciproc, Se pot rupe si risti enorm
5. Te sfatuiesc sa mai amani a te gandeti la viata sexuala macar pana in clasa a7a cand vei putea primii informatii mult mai bune si mai detaliate si vei avea capacitatea necesara de a intelege.
6.Te rog sa ii spui prietenei tale ce ti-am transmis.Sanatate si multa grija! Bafta la scoala! Aveti grija de voi!
Categoric nu, în afară de faptul că ești un troll, iar dacă ești pe bune, vaide capul vostru de copii.
Aia o curvă la 13 ani și tu un bou.
Cum spuneam... N-ai ce căuta pe TPU!
Cancerul nu e boala venerica.In the first place.Si da, am sa-ti spun ca esti mic, pentru ca vreau si pot.
Cancerul nu se ia prin contact sexual, foloseste doar un prezervativ pentru a te proteja impotriva bolilor sexualte, atata tot.
Hey! E cam ciudat fara suparare si nu e bine sa iti incepi viata sexuala asa de tanar baietii cel mai bine e sa inceapa la 19-20 de ani iar fetele la 18 ani... Daca chiar vrei sa faci chestia asta acum poti folosi 2 prezervative dar oricum nu cred ca deja ejaculezi la 12 ani...Fa ce crezi tu ca e bine
Sunteti prea mici sa va incepeti viata sexuala. Nu poti folosi 2 prezervative o data decat unul, oricum exista riscul sa se rupa sau sa alunece mai ales ca esti neexperimentat. Eu zic sa aveti o discutie serioasa pe tema asta si sa nu faceti sex de la varsta asta aveti si voi rabdare cum au avut si parintii vostri. Apropo de ce nu ceri sfaturile astea parintilor tai? Nu te mai lua dupa tinerii din zilele de azi. Eu am facut sex la 23 de ani si n-am murit ca am asteptat chiar a fost un lucru bun pentru ca trebuie sa te maturizezi mai intai fizic, emotional si sa gasesti persoana potrivita care sa te iubeasca cu adevarat nu sa astepte doar sex de la tine
Risti mai mult cu 2 prezervative decat cu unul pentru ca sunt mari sanse sa se rupa(totusi e cauciuc pe cauciuc si de la frecare se vor rupe)dar sincer, ce va trebuie voua sex la 12 ani? voi la varsta asta nu puteti fizic sa sustineti un act sexual, sa nu mai vorbim din punct de vedere psihic. Voi nu aveti parinti? ei ce fac in timpul asta?