| KiduuHereXp a întrebat:

happy!

Pe la inceputul verii, unui baiat ii placea ff mult de mine, tin sa spun ca pentru el chiar a fost dragoste la prima vedere, doar ca eu nu il cunosteam asa bine, dar totusi il simpatizam.
L-am refuzat doar pentru ca am vrut sa ne cunoastem mai bine, dar cred ca el m-a inteles gresit. Totusi ieseam mai mereu, si am devenit prieteni foarte apropiati. Acum nu stiu daca ii mai place lui de mine, dar sincer eu acum il plac foarte mult happy. Nu stiu ce sa fac. Niste sfaturi? Multumesc! :*

Răspuns Câştigător
| MirunaC a răspuns:

E posibil sa nu te mai placa in acelasi mod in care o facea inainte.Baietilor nu le place sa fie refuzati, se simt raniti si cum sunt orgoliosi incearca sa renunte la sentimente. Vorbeste cu el si explica-i ca tu prin refuzul tau ai vrut doar sa il cunosti mai bine si sa nu te arunci intr-o relatie care poate nu ar fi mers. Spune-i ca ai ajuns sa il placi mult, si nu doar ca amic.Intreaba-l care sunt sentimentele lui pentru tine.Si totusi daca nu e indragostit de tine nu ar trebui sa renunti la prietenia voastra.Succes!

3 răspunsuri:
| creatzulik a răspuns:

Vorbeste cu el si spune-i ce simti pentru el si o sa vezi ca e de bine ca inca te place.

| KiduuHereXp explică (pentru MirunaC):

Multumesc mult, asa o sa fac >; d

| MirunaC a răspuns (pentru KiduuHereXp):

Cu placere! Mult mult succesbig grin