| ThePandacorn007 a întrebat:

peste cam 2 saptamani e ziua mea si nu am nici o idee unde pot sa mi-o fac. Implinesc 13 ani si sunt din Bucuresti.

Nu vreau sa mi-o fac la cofetarie sau la o pizza pentru ca e absolut banal, pierzi timpul facand ce? mancand? mda...si nici acasa nu vreau sa mi-o fac ca sa nu ma simt prost daca cineva imi va zice dupa "si...ce facem acum?" Deci ideeile astea 3 pica.

voi unde va sarbatoriti de obicei ziua? A da, si am uitat sa mentionez ca nu vreau sa dau 20 de milioane pentru maxim 10 persoane. happy

FUNDA + VOT CELUI MAI BUN RASPUNS! happy
P.s. se scuza categoria happy

4 răspunsuri:
| AlessandraCoco a răspuns:

Hey! Daca stai la casa poti sa iti amenajezi curtea, sa faci gratar sa ai muzica la boxe, eventual sa va balaciti in piscina(daca ai). Daca nu stai la casa o poti tine intr-un club sau sa mergeti la mall la film si dupa sa va jucati la jocurile alea. Sper ca te-am ajutat! La multi ani! :*

| mirunik23 a răspuns:

Hey, stiu ca ai zis ca este exclus la o cofetarie sau ceva de genu,dar ai putea sa ti-o faci undeva afara la o terasa ceva,sau daca iti permiti la o piscina, si in legatura cu prietenii tai, nu cred ca o sa intrebe ce o sa faceti in acel moment, fii tu si fa-i sa se simta cat mai bine, glumeste cu ei, alegeti muzica impreuna, dansati! Bafta!

| alexandru112211 a răspuns:

P-i-s-c-i-n-a happy Piscina

| ThePandacorn007 explică (pentru alexandru112211):

Si o idee de piscina nu ai? happy