Deci... de ce sa strici tu tot cu un "te plac" sau "vrei sa fii cu mine?". NU! fi atent, dati singur un interval de timp in care propune-ti sa o cunosti destul de bine, asta o sa reusesti in 2 saptamani (sau mai putin daca este comunicativa si da semne de bine) apoi o poti lua usurel cu un plimbat in parc, sau. doar plimbat unde vrea ea( o sa ai timp sa-ti dai seama de locurile care-i plac daca o tragi de limba). Cand iesi cu ea sa ai macar 20lei la tine de cheltuiala, daca nu ai asta e nu e o paguba, ca stii tu. fetelor le plac multe lucruri si o sa spuna "vai ce dragut e asta." sau "vai mi-e sete". NU FII CATEL! Asta clar. Sa nu fii catel dupa ea, aman2 aveti aceeasi traiectorie o plimbare, iar la sfarsit vine surpriza. Daca te place si ea in schimb o sa ti-o dovedeasca cumva. Daca crezi ca ti-au fost de folos sfaturile imi poti lasa mesaj Succes
Exemplu:
Dupa ce iesiti de la scoala propune-i o plimbare si dupa ce vb mai mult vreo 20 de minute, lasa un spatiu de 15 secunde si marturisestei:"Sti mie imi place de mai mult timp de tine si nu stiu daca impartasim acelasi sentiment?"
Vezi ce raspunde si in functie de asta ii pui intebarea finala:"Vrei sa fi cu mine?"
Daca iti zice ca NU ia-o ca un barbat si treci peste repede.Nu te simti rusinat, entru ca asa te inchizi in tine si nu vei mai avea tupeu sa abordezi urmatoarele fete la fel.
Bafta
Pai margi cu ea undeva unde sa nu para ca sunteti la o intalnire ( trebuie sa mergi undeva tot pe acel drum ) si o intrebi de cine ii place si daca iti spune ii spui si tu si ea a sa inceapa sa-ti spuna toate fetele din clasa pana ce la urma va ramane doar ea si i vei spune ca o placi. Te vei uita la ea seducator si ea o sa-ti spuna ca si ea te place ( asta in cazul meu ) asa dupa mai vorbiti putin si te pui in fata ei si ii spui ca o iubesti si o saruti dupa ceare totul va veni de la sine. (adica veti fi impreuna) sper ca te-am ajutat.
O fata trebuie cucerita, nu poti avea pretentie sa-ti sara ea de gat, numai pe motivul ca tu o placi.
Buna,scoate-o la o plimbarica si din vorba in vorba spune-i ca o placi si ca vrei sa fiti impreuna