| BumBomn a întrebat:

Prietenul meu vrea sa facem dragoste la 14 ani (cand eu o sa fac 14). Eu i-am spus ca sunt prea mica dar nu intelege si l-am rugat sa mai astepte pana o sa fac 16 ani dar a zis ca nu poate sa mai astepte atat si m-a intrebat daca poate sa o faca cu alta fata pentru prima data. Eu am spus ca da... apoi el si-a dat seama ca nu eram ok cu idea asta. Ce sa fac? Dau funda :*

17 răspunsuri:
| Claustx a răspuns:

Hey! In primul rand nu e normal sa ai un iubit la 12-13 ani ca tu esti proasta happy apoi vad ca tu tare mult iti doresti sa ai ca pierce in sfarc un bebe big grin Sfatul meu pentru tine e sa iti stergi contul de TPU si sa te inchizi in beci unde nimeni nu va afla de prostia din capul tau. happy

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Sfatosul2012 a răspuns:

Eu iti zic ca trebuie sa mai astepti; 14 ani nu e inca varsta sa faci dragoste sau sex cu prietenul tau; Daca te forteaza nu i ok atunci dansul ca persoana si ar trebui sa l lasi pe liber; Mai bine mai astepti cativa ani pana cand crezi ca ai sa fii tu pregatita si nu fortata; nu cred ca i ok nici ca el sa o faca cu altcineva; nu vei trece peste sigur, iar el o sa aiba si mai putina rabdare sa te astepte pe tine pana vei fi pregatitabatting eyelashes

| Fatamuntilor a răspuns:

Daca voi credeti ca o relatie se bazeza pe sex, mai ales la 14 ani, va inselati.
Atat la fete cat si la baieti corpul nu este pregatit pentru asa ceva.Si spune-i prietenului asta.Chiar daca o va face cu alta fata rezultatul va fi acelasi! Lipsa de maturitate,neinformare,graba, boli...
Daca prietenul tau se gandeste la sex, nu te iubeste, nu te pretueste, si nu te respecta si ar fi bine sa termini cu el.
Si as zice sa astepti pana cel putin la 17 ani.
Puneti mana pe carte copii ca nu musca! Chiar si pentru o simpla informatie in ceea ce ar urma sa faceti.

| RedDeath a răspuns:

Mai... Presupun ca iubitul tau e unul de vreo 18-19 ani, ca aia is tare obsedati si tampiti. la varsta asta, baietii sunt animale in calduri! Si de te culci cu el, se va culca cu altele! Acum e perioada de 'cercetare' in care incearca toate femeile, pana se convinge ca toate au aceeasi constitutie! Haha, glumesc, nu isi vor da seama niciodata, barbatii astia obsedati de sex!
Deci, da-i pace si gaseste-ti unul mai mic si care nu te preseaza atata la sex. Tu faci cand vrei si cand ai chef! Nu spun sa ramai virgina pana esti baba batrana, dar sa o faci cu cine vrei tu si cand vrei tu. Uite, poate vezi unul super, si esti cu el doar pentru a te simti bine. Nu te judeca nimeni! Ca doar toti baietii fac asa. Tu de ce nu ai face-o?
Asa ca trage-i cu papucii peste cap si peste gura, cand mai spune ca vrea "dovezi de iubire" si alte abureli. Lasa-l mosului in pace ca asta e in calduri groaznic de tare, si oricum nu va tine relatia. Decat sa ai neplaceri si batai de joc, cauta-ti altul. Tu nu esti sluga lui. Tu faci ce vrei tu si cand vrei tu. Baietii sunt vulnerabili la sex, ca ratiunea e pe locul 2, instinctul animalic de inperechere e pe locul 1. Dar noi, fetele, noi avem creier si nu murim daca nu facem sex atat de repede cum mor baietii! devil
Asa ca desparte-te de el cu stil si cu razbunare pentru nesimtirea de care a dat dovada, si cauta-ti unul care sa te atraga si sa il manipulezi tu pe el!

Deci, NU! Trage-i una peste gura cand iti mai cere asta si te desparti de el. Idioti care vor sex gasesti pe toate drumurile!

| Psihedelic777 a răspuns:

Pai...in primul rand, stiu ca te-ai saturat sa auzi chestia asta.Dar esti prea mica sa faci sex.O sa regreti daca vei face acuma.Nu te lasa ''prostita'' de baiatul asta. Daca nu intelege ca nu esti pregatita sa face-ti sex inseamna ca nu te iubeste.Ai rabdare, o sa ai timp o viata sa faci sex pana te plictisesti.Tocmai de asta, nu consuma''actul'' asta sa zic asa cu oricine. Spune-i ca nu esti pregatita, ca nu vrei sa-l superi dar inca nu vrei sa faci sex. Daca te iubeste si tine la tine v-a intelege si v-a accepta.Baftahappy

| alexandrafocus a răspuns:

Deci,am observat cat de multe intrebari de genul asta sunt aici. Spune-i ca pur si simplu nu vrei pentru ca esti prea mica, daca nu accepta e normal ca nu te intelege ( adica nu tine la tine atat cat crezi tu ) la varsta asta e normal sa crezi ca totul e bine probabil pentru ca esti indragostita. Sfatul meu e sa mai astepti o perioada, daca el nu te intelege probabil altcineva o va face! P.S e doar parerea mea!

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Draga mea..sexul nu este o competitie si nici examenul de capacitate, nu trebuie sa faci ce face vecina/colega etc.
Daca tu nu vrei, nu faci si intrerupi orice legatura cu acel baiat care nu urmareste decat sa te "bifeze"
Sa inteleg ca tu ai 12-13 anisori?
Stai calma si cuminte si traeste-ti copilaria ca tare frumoasa este..nu pierzi nimic daca renunti la relatia ta cu acel baiat, din contra te vei maturiza mai tarziu si iti vei da seama ca nu ai gresit asteptand.
Ai grija de trupul tau si nu iti bate joc de el.
O zi frumoasa sa aihappy

| vlad77777 a răspuns (pentru RedDeath):

Hmmm, sunt in mare parte de acord cu tine, dar ai uitat ceva IMPORTANT, NU toti baieti sunt la fel
De exemplu eu... Aahhh si ai mai uitat ceva important...Nu numa baieti de 18-19 ani sunt obsedati
de sex...80% din baieti din clasa mea ai 14-15-16 ani si numa la asta se gandesc.
Acum cateva zile un pusti de 12 ani a postat ca s-a saturat sa se masturbeze si vrea sa faca sex.

| vlad77777 a răspuns (pentru U2lrish):

Hei, eu inteleg ca vrei sa ajuti si de aia am un sfat pentru. tine.
Multi nu vor intelege "limbajul" tau stintific-religios.
Daca vrei ca ei sa ia in serios mesajul tau incearca sa vorbesti pe limba lor...
Incearca sa le explici adevarul ca unui copil...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Micuti si necopti la minte.

| Anitnerolf a răspuns:

Draguto, de ce nu-ti vezi tu de papusile tale si te incurci cu baietii de la varsta asta? Iar ala care vrea sa faceti dragoste la 14 ani probabil e un inconstient mic sau un derbedeu care vrea sa ti-o traga, pe romaneste! Indeparteaza-te de el si niciodata sa n-ai incredere in baieti, in vorbele lor! Nu fi naiva, copila! Fii copil destept si vezi-ti de scoala, de altele, nu de sex. CE SA FACI? Da-i papucii, nu merita sa-ti strici copilaria! Oricum, candva vei realiza ca ai facut cea mai mare greseala din viata ta incepandu-ti viata sexuala la o varsta ataaaat de frageda(asta daca vei accepta propunerea respectiva). Ai grija de tine si fii copil cuminte!

| RedDeath a răspuns (pentru vlad77777):

Ma refeream la baieriti de varsta asta, pentru ca de ei cam e vorba. Da, ce-i drept, baietii sunt de treaba cand sunt mici de tot, dupa care devin animale in calduri pana mor...trist! Ce sa zic?!
Deci, nu stiu daca tu chiar esti acel 1% din cei 99% de obsedati sexual,,, dar daca cumva esti asa cum spui, crede-ma, ti-as da premiu. Asa ca, macar fii cu ochii in patru cand iti alegi iubita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 13 si prietenul meu 18 si suntem impreuna de un an. Nu mi-a cerut sa o fac cu el, pana cresc. Este clar ca prietenul tau te vrea doar pentru sex. Spune-i ca daca te iubeste cu adevarat, va trebui sa astepte pana te vei simtii pregatita :-)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Claustx):

Usor ma! Tekirizi cu jignirile astea, pentru ca gandeste-te. Are 14 ani, are o gandire mai micuta la varsta aia. Ii explici frumos ca e prea devreme pentru asa ceva, sa astepte pana dupa 18 + si daca prietenul ei tot insista, sa il lase ca mai sunt si alti baieti...Nu incepi sa injuri la beatul in carciuma la fata de 14 ani care nici macar nu stie cu ce se mananca asta! happy

| Anonymous999 a răspuns:

Sa nu faci sex, e viata ta daca nu vrei nu o fa. Daca te iubeste o sa astepte nu o sa se duca la alta ca nu e animal se poate abtine.