| Melenguesa a întrebat:

Hey TPU...
Pun acuma a 5-a intrebare despre fete laughing).

Anyway, am fost in clasa (1-4) cu o fata pe care o placeam, ma placea etc.
Acum sunt a 6-a si ma gandeam sa o intreb daca vrea sa fie prietena mea... Ea e timida, la fel ca mine. Mai iesim din cand in cand cam jumate din fosta clasa sa mai vorbim, astea.

Deci, deci! Dupa cum am zis sunt timid insa realizez ca eu trebuie sa o intreb laughing. face2face nu prea mi se pare posibil oricat as incerca. I just can't.

Ce incerc eu sa aflu de la voi este cum sa o intreb, fara sa intre in 'socoteala' timiditatea. Sau daca e prea devreme, eventual sa imi ziceti si mie despre voi ce ati facut happy

Bafta!

Răspuns Câştigător
| loveyouidiot a răspuns:

Inteleg ca esti timid, dar fetelor le trebuie cateodata ca baiatul sa ia initiativa...Intelegi tu, le place a se lase putin "conduse". Daca o intrebi pe facebook au rin mesaje, eu zic ca vei rata o experienta destul de frumoasa si situatia va fi si mai aiurea dupa, chiar daca accepta. In plus, vei scadea in ochii ei. Gandete-te ca nu ai nimic de pierdut daca o intrebi. Ia-ti inima in dinti! Spune-i ceva de genul : "Vreau de mult sa-ti pun ceva, doar ca nu prea tiu cum...asa ca o s-o fac pur si simplu. Vrei sa fii prietena mea?". Mult succes!

| Melenguesa explică (pentru loveyouidiot):

Ok sa zicem ca ii spun asta. Si pe urma ce as putea face? Un pupic pe obrajior ar strica ceva? laughing

| Melenguesa explică (pentru loveyouidiot):

Si nu's prea genul sa ii dau un frantuzesc laughing

| ImSoCrazyy a răspuns (pentru Melenguesa):

Prinde curaj!

11 răspunsuri:
| grab a răspuns:

Bai stii ce mi-a traznit prin cap acuma?
Scrie-i o scurta scrisoare intr-un plic scumpic/dragalash si cere-i prietenia intr-un mod dragut si original.
O sa aprecieze maxim si eventual va si pastra scrisoarea ca fiind un mare gest de tandrete.
Vezi la colegii mai mari ca se gasesc texte de cerut prietenia intr-un mod amuzant. Eventual o poezie de iubire.
Ce ai de pierdut? Mai mult pierzi daca stai in cumpana si oftezi dupa ea.

| gingergirl1 a răspuns:

Bai din clasele mici pana acum lucrurile se mai schimba laughing Dar un fine, lasa timidiatea si du-te la ea, nu ai nimic de pierdut! Dar mai intai asigura-te ca si ea te mai placewinking

| Melenguesa explică (pentru gingergirl1):

Ce mic si prost eram rolling on the floor

| gingergirl1 a răspuns (pentru Melenguesa):

Mie-mi spui? Imi fac cruci cand ma uit la ce intrebari si raspunsuri dedeam acum 2-3 ani laughing)))

| elComandantee a răspuns:

Nici-o şansă.

| Andreeaaaaaaaaa a răspuns:

Spune i! Spune i!

| TheOneGirl a răspuns:

Nu ti se pare ca esti cam tanar? adica relatii in clasa a 6-a?!

| Ghita_Ioana_Ruxandra_1990 a răspuns:

Daca stii deja ca te place, nu ai nimic de pierdut. Intreab-o!