Inteleg ca esti timid, dar fetelor le trebuie cateodata ca baiatul sa ia initiativa...Intelegi tu, le place a se lase putin "conduse". Daca o intrebi pe facebook au rin mesaje, eu zic ca vei rata o experienta destul de frumoasa si situatia va fi si mai aiurea dupa, chiar daca accepta. In plus, vei scadea in ochii ei. Gandete-te ca nu ai nimic de pierdut daca o intrebi. Ia-ti inima in dinti! Spune-i ceva de genul : "Vreau de mult sa-ti pun ceva, doar ca nu prea tiu cum...asa ca o s-o fac pur si simplu. Vrei sa fii prietena mea?". Mult succes!
Ok sa zicem ca ii spun asta. Si pe urma ce as putea face? Un pupic pe obrajior ar strica ceva?
Si nu's prea genul sa ii dau un frantuzesc
Prinde curaj!
Bai stii ce mi-a traznit prin cap acuma?
Scrie-i o scurta scrisoare intr-un plic scumpic/dragalash si cere-i prietenia intr-un mod dragut si original.
O sa aprecieze maxim si eventual va si pastra scrisoarea ca fiind un mare gest de tandrete.
Vezi la colegii mai mari ca se gasesc texte de cerut prietenia intr-un mod amuzant. Eventual o poezie de iubire.
Ce ai de pierdut? Mai mult pierzi daca stai in cumpana si oftezi dupa ea.
Bai din clasele mici pana acum lucrurile se mai schimba Dar un fine, lasa timidiatea si du-te la ea, nu ai nimic de pierdut! Dar mai intai asigura-te ca si ea te mai place
Ce mic si prost eram
Mie-mi spui? Imi fac cruci cand ma uit la ce intrebari si raspunsuri dedeam acum 2-3 ani )))
Daca stii deja ca te place, nu ai nimic de pierdut. Intreab-o!
carlyhalatz întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: