Inteleg ca esti timid, dar fetelor le trebuie cateodata ca baiatul sa ia initiativa...Intelegi tu, le place a se lase putin "conduse". Daca o intrebi pe facebook au rin mesaje, eu zic ca vei rata o experienta destul de frumoasa si situatia va fi si mai aiurea dupa, chiar daca accepta. In plus, vei scadea in ochii ei. Gandete-te ca nu ai nimic de pierdut daca o intrebi. Ia-ti inima in dinti! Spune-i ceva de genul : "Vreau de mult sa-ti pun ceva, doar ca nu prea tiu cum...asa ca o s-o fac pur si simplu. Vrei sa fii prietena mea?". Mult succes!
Bai din clasele mici pana acum lucrurile se mai schimba Dar un fine, lasa timidiatea si du-te la ea, nu ai nimic de pierdut! Dar mai intai asigura-te ca si ea te mai place
Ok sa zicem ca ii spun asta. Si pe urma ce as putea face? Un pupic pe obrajior ar strica ceva?
Bai stii ce mi-a traznit prin cap acuma?
Scrie-i o scurta scrisoare intr-un plic scumpic/dragalash si cere-i prietenia intr-un mod dragut si original.
O sa aprecieze maxim si eventual va si pastra scrisoarea ca fiind un mare gest de tandrete.
Vezi la colegii mai mari ca se gasesc texte de cerut prietenia intr-un mod amuzant. Eventual o poezie de iubire.
Ce ai de pierdut? Mai mult pierzi daca stai in cumpana si oftezi dupa ea.
Daca stii deja ca te place, nu ai nimic de pierdut. Intreab-o!
Mie-mi spui? Imi fac cruci cand ma uit la ce intrebari si raspunsuri dedeam acum 2-3 ani )))
carlyhalatz întreabă:
scarking12 întreabă: