Crede-ma ca la aceasta varsta, diferenta dintre voi este mare, in favoarea ei. In conditiile descrise de tine nu cred ca ai vreo sansa. Incearca cu o fata de varsta ta.
Diferenta de varsta nu e mare.deci ati putea avea hobby-uri asemanatoare, ceea ce e ok. daca vrei sa vorbesti cu ea nu ai nevoie de un anume subiect.ai zis ca vorbesti cu ea pe facebook, incepe acolo o discutie.da-i un link si cerei parerea. apoi lasa subiectu in aer ca sa-l poti continua fata in fata.
Nu conteaza varsta, iubita mea este mai mare ca mine cu 6 luni, dar la tine cred ca este cam mult, dar nu strica sa incerci, bafta!
Ai putea sa incepi o conversatie dintr-un motiv banal, sa te prefaci ca te intereseaza sa iti cumperi ceva ce sti ca are ea, sau diferite motive.
Nu e o diferenta mare de varsta, si oricum daca e iubire nu conteaza varsta.
Eu ca fata nu m-as uita la unul cu 2 ani mai mic ca mine. Adica ea are 16 ani, ce sa faca cu unu' de 14?!
La varsta voastra e prea mare diferenta de varsta. Fetele se cam uita de obicei la baieti mai mari ca ele, in nici un caz cu 2 ani mai mici.
Poti incerca sa vorbesti cu ea pe facebook, insa doar daca poti trece repede peste refuzuri, pentru ca nu cred ca ai multe sanse.
Iti recomand sa-ti gasesti o pustoaica de varsta ta .
Bafta!
97, 99...matematica m*tii! Unde se opreste luna la tine? La 100 sau la 2000? Ba tu faci misto? Nu vezi ca oamenii au aici probleme "serioase"?
'97 si '99 sunt anii, nu zilele.
Aha pai apostrofele le-a lasat acasa. Mersi mai captain Obvious!
Mutubal întreabă: