Nu conteaza varsta, iubita mea este mai mare ca mine cu 6 luni, dar la tine cred ca este cam mult, dar nu strica sa incerci, bafta!
97, 99...matematica m*tii! Unde se opreste luna la tine? La 100 sau la 2000? Ba tu faci misto? Nu vezi ca oamenii au aici probleme "serioase"?
Aha pai apostrofele le-a lasat acasa. Mersi mai captain Obvious!
Crede-ma ca la aceasta varsta, diferenta dintre voi este mare, in favoarea ei. In conditiile descrise de tine nu cred ca ai vreo sansa. Incearca cu o fata de varsta ta.
Ai putea sa incepi o conversatie dintr-un motiv banal, sa te prefaci ca te intereseaza sa iti cumperi ceva ce sti ca are ea, sau diferite motive.
Nu e o diferenta mare de varsta, si oricum daca e iubire nu conteaza varsta.
Eu ca fata nu m-as uita la unul cu 2 ani mai mic ca mine. Adica ea are 16 ani, ce sa faca cu unu' de 14?!
La varsta voastra e prea mare diferenta de varsta. Fetele se cam uita de obicei la baieti mai mari ca ele, in nici un caz cu 2 ani mai mici.
Poti incerca sa vorbesti cu ea pe facebook, insa doar daca poti trece repede peste refuzuri, pentru ca nu cred ca ai multe sanse.
Iti recomand sa-ti gasesti o pustoaica de varsta ta .
Bafta!
Diferenta de varsta nu e mare.deci ati putea avea hobby-uri asemanatoare, ceea ce e ok. daca vrei sa vorbesti cu ea nu ai nevoie de un anume subiect.ai zis ca vorbesti cu ea pe facebook, incepe acolo o discutie.da-i un link si cerei parerea. apoi lasa subiectu in aer ca sa-l poti continua fata in fata.
Mutubal întreabă: