Hey ) Ce ai de pierdut daca totusi o sa ii zici adevarul? Daca nu ai curaj sa-i zici in fata asta, atuncii scrie-i un mess sau lasa-i un biletel, incearca sa te apropii de ea ca si cum ai avea nevoie de ceva, un stilou sau ceva de genul,,, sa vezi daca te ajuta, dar daca te respinge si se ride de tine atunci ar fi mai bine sa o lasi in pace. Cred ca totusi cel mai bine ar fi sa te duci la ea cind va fi singura si sa vorbesti cu ea, sa-i faci complimente ( gen - imi place bluza ta e foarte draguta sau ca are un zimbet foarte frumos s.a) Succes. sper sa ai parte de ea ...sunt unele persoane care pot iubi si defectele.
Heii..eu sunt fata si spun sincer ca nu as rade de cineva daca mi-ar spune ca ma place,si nici o fata normala nu ar face acest lucru. Daca ea rade inseamna ca e frumoasa doar pe exterior,nu si pe interior. Du-te pur si simplu la ea si spune-i ce simti, dar ai grija ca ea sa fie singura si nu cu prietenele ei. Si o sa vezi dupa reactia ei daca te place sau nu. Iar daca ai jignit-o sau ai suparat-o, cere-i scuze. Si ai si tu mai multa incredere in tine! Frumusetea vine din interior, daca tu nu te crezi frumos, nimeni nu o s-o faca, iti zic din propria experienta. Sper ca ti-am fost de ajutor, daca mai ai intrebari le astept.
Chiar ai accepta prietenia unui baiat gras, urat, care mai vorbeste multe prostii si lucruri neadevarate, iar pe deasupra mai are si aere de smecheras?
Da..depinde de cum se poarta cu mine si ce fel de prostii spune. Si nu va mai catalogati asa. Daca nici macar voi nu aveti o parere buna despre propria persoana, atunci cine?
Sa fim seriosi cui i place de o persoana urata? esti urat conformeazate numai te plange atata si numai te da la fete frumoase ca nu se uita ele la tine, daca inca mai crezi in vrajeala sufletul conteaza nu ma mir ca speri sa te bage in seama, crezi ca ea e oarba nu vede? slabeste daca esti gras, schimbati caracterul asta negativ si renunta la scufita rosie
eu isi recomand niste documentare
http://trasaturi-alfa.blogspot.ro/search/label/FILME%20MOTIVATIONALE
Inainte de a-i spune ei ca o placi invata sa te placi pe tine! Nu e deloc ok sa crezi ce crezi despre tine. Ai 14 ani, esti practic un copil, imi pare atat de rau sa vad ca ai asa o parere despre tine!
Nu te mai desconsidera, gaseste-ti punctele tari, calitatile si pune-le in fata. Presupunand ca esti cu adevarat gras si urat (desi eu cred ca exagerezi enorm in privinta asta) fa ceva sa scoti in evidenta lucrurile care te fac frumos. Si priveste oamenii de pe strada, din jurul tau, din clasa ta...cati din ei sunt perfecti, despre cati poti spune ca sunt cu adevarat frumosi? Si cati din aia frumosi au un suflet frumos?
Invata sa crezi in tine si sa te iubesti!
George0197 întreabă: