Bună.
Nu stiu ce vârstă ai, dar e foarte posibil sa fie din cauza hormonilor din timpul pubertății. Este normal sa ai perioade de timp în care nu ai chef de nimic, si altele în care ai atata energie ca nu știi ce sa faci cu ea. O sa treacă în timp.
DAR, daca vezi ca treaba cu iubitul tău devine frustranta pentru tine și începe sa te incomodeze/incurce în viata de zi cu zi, sau îl chinuie pe el, in sensul ca îl baga în ceata, îl enervează, îi stresează, sfatul meu e sa pui pauza, pentru sănătatea amândurora.
Du-te la un psiholog(prin medicul de familie e gratis)
Poate ești doar bipolara(nu e ceva de care să-ți fie rusine) dar orice ar fi, un psiholog o sa te lămurească
Iar tu crezi ca toata lumea e intr-o indragosteala perpetua de partenerul de viata?
Ne mai si saturam de el, ne calca pe nervi uneori, ne enervam dar trece. Stim ca la finalul zilei, cand ne dezbracam de haine si de nervi, cand lasam sa curga odata cu apa de la dus toate energiile alea negative, ramane ceea ce am construit impreuna, momentele frumoase si pofta de mai mutla dragoste.
De asta e bine sa ai si activitati independente de partener. Unii dintre noi avem serviciu, mai iesim cu prietenii/prietenele.