anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cu un baiat de 4 luni de zile. Eu am aproape 18 ani, iar el 26. Stiu ca poate veti zice ca e diferenta de varsta, dar pe mine nu ma deranjeaza deloc asta. Problema e ca mama mea nu este de acord cu relatia noastra pentru ca el a mai fost casatorit si are un copil (dar copilul nu a ramas la el).
Nu stiu ce sa mai fac. Eu chiar tin la el si nu vreau pe nimeni altcineva. Dar mama nici nu vrea sa auda. Cum sa o conving sa nu mai fie impotriva noastra? De ce nu intelege ca e viata mea si pot sa fac ce vreau eu? mai ales ca in toamna voi fi majora.

Răspuns Câştigător
| inger02 a răspuns:

Pai da e o situatie mai complicata. mama ta nu e de acord cu el pentru ca stie ca e un baiat cu responsabilitati. dar e important ca tu il iubesti si el la fel. eu cred ca trebuie sa l prezinti parintilor tai ca sa vada ca e un baiat bun si ca te iubeste. poate o sa isi schimbe pararea. daca nu e de acord nici cu asta lupta pentru iubirea ta cu el. la un moment dat trebuie sa inteleaga. eu iti doresc multa fericire si sper ca mama ta sa fie de acord. tu fi puternica si incearca sa faci tot ceea ce poti ca sa l accepte.

7 răspunsuri:
| SimonaQs a răspuns:

Parintii stiu cei mai bine ce sfaturi sa iti dea gandeste-te ca ei au trecut prin acele clipe. Daca tu consideri ca e bine sa te certi cu parintii cate ti-au dat viata pentru un barbat care peste ceva timp te poti desparti de el asta e problema ta... O sa fi majora, poti pleca de acasa dar gandeste-te ca odata doamne fereste te poate lovi un necaz la cine apelezi atunci? Cine te mai ajuta?

Gandeste-te bine la ce faci.

Bafta! :*

| Lilia2621 a răspuns:

Eu tot am 18 ani si daca as fi in situatia ta, mama mea tot nu ar fi de acord. Dar in primul rind nu as fi de acord niciodata sa es cu un baiat divortat cu copil, mai ales la virsta asta. Chiar nu stiu ce sa zic. Cunosc un caz ca al tau cu o fata de 19 ani si un baiat de 30, la fel divortat, si mama ei era impotriva relatiei dar ea nu a ascultat-o si pina la urma s-a casatorit cu el si au o fetita de 2 ani. Mama ei nu a forbit cu ea 3 ani, dar deja s-au impacat si mama ei a acceptat aceasta idee.
Depende cum e mama ta, dar nu cred ca ai putea sa o convingi usor. succes

| fabiola a răspuns:

Problema este mult mai complicata, nu numai pentru ca tu nu esti majora si el are un copil.Tu inca nu esti pregatita sa ai o astfel de relatie, nu ai o stabilitate, o pregatire asigurata fara sa depinzi financiar de nimeni.Ma intreb cine v-a intretine? El va trebui sa intretina copilul sa il sustina financiar, chiar daca nu sta la el.Tu trebuie sa iti continui studiile, etc etc! Si uite asa incep sa dau crezare mamei si sa-ti reamintesc ca dragostea-i frumoasa, dar mai trece si prin stomac!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pune-te in locul mamei tale.

| olivikkka a răspuns:

Nu e o problema ca a fost casatorit si are un copil. Parintii mei au aceeasi poveste, tata a fost casatorit si are un baiat insa cu mama traiesc fericiti de 25 de ani, depinde de persoana daca el tine la tine si tu la el o casatorie anteroara nu e o problema, bafta

| τττ a răspuns:

Bună.
Explică-i mamei tale cât de important este el pentru tine și arată-i cât de mult ține la tine.
Ai grijă ca băiatul să nu-și bată joc de tine! De ce s-ar uita un adult la o puștoaică?
Mai bine ascultă sfaturile mamei tale!
Pa, pa.

| JustRoxanne a răspuns (pentru inger02):

Multumesc! Sper sa reusesc! happy