Simplu..la inceput mi-a placut cum arata si felul lui de a fi si am ajuns impreuna.iar acum nu mi-l mai pot scoate din cap, dar nu asta e ceea ce conteaza, intrebarea e alta.
Dacă sunteţi în acelaşi oraş sau vă puteţi întâlnii cam oricând atunci nu văd care-i problema. Mai puteţi aştepta puţin.
Daca te-a refuzat o data, nu este capat de lume. Poate ca prietenul respectiv l-a sunat cand era pe drum spre el si nu a putut sa il refuze, poate aveau ceva de discutat. Las-o pe data viitoare.
Deci nu e nimic suparator, nu? Eu de felul meu sunt mai suparacioasa si na.dar nu vreau nici sa il pierd si din aceasta cauza imi scriu gandurile aici..si nici nu vreau sa il cert sau ceva.
Pai cum sa iti spun eu, chestia e ca nu v-ati vazut deloc....in locul lui imi lasam prietenul si ieseam cu tine dar mai sti, poate chiar nu a putut sa amane...
Cine stie, poate ii este rusine sa se intalneasca face u face cu tine.Eu de exemplu nu prea ma simt in largul meu cand trebuie sa ma intalnesc cu vreo fata in realitate, acuma na depinde de fiercare, da oricum nu ai de ce sa-ti faci griji, pana la urma tot o sa va intalniti voi.Bafta!
Nu mi se pare normal, ori este timid ori a conversat cu tine din plictiseala,dar mi se pare aiurea ca tu sa te indragostesti de o persoana doar de pe net, pana nu afli ce este in sufletul omului, cum se comporta in societate, sa-i cunosti cativa dintre prieteni ( arata-mi cu cine te imprietenesti ca sa-ti spun ce fel de persoana esti ) nu trebuie sa-ti dai inima nimanui. Daca asta se prinde ca esti indragostita de el te joaca pe degete cum vrea muschii lui, roga-te sa nu fie un baiat din acela "azi aici, maine colo "
Stai linistita! Si iubitul meu m-a lasat astazi pentru a iesii cu prietenii lui. La inceput m-a deranjat si pe mine pentru ca mi-a promis ca iese cu mine dar na' ce sa-i faci, asta e! Dar tu zici ca nu l-ai vazut in realitate, asta inseamna ca azi ar fi fost prima intalnire, nup? Apropo..cati ani are? Parerea mea este sa mai astepti si poate va vedeti alta data, ca doar aveti timp
Probabil ca avea ceva treaba cu baiatul respectiv si nu a putut amana sau cine stie aveau ceva de discutat, chestii de baieti. Eu zic ca cel mai bine este sa discuti cu el despre asta. Sa i spui ce te deranjeaza. Spune-i sa isi faca timp si pentru tine. Acum chestia e ca poate nu vrea sa iesiti sau cine stie... Discuta cu el pe tema asta si de aici iti poti da seama daca vrea sa va intalniti sau nu sau unde veti "ajunge" daca mai continuati. Tot ce trebuie sa faci este sa comunici cu el pentru ca o relatie fara comunicare este ca si moarta. Si inca ceva, lasa-l pe el sa te invite in oras si sa bata apropouri si nu il stresa cu chestia asta mai ales ca nu va cunoasteti in realitate s-ar putea sa nu vrea daca zici ca tot amana. Si iti dau un sfat, NU iti pune increderea in toti necunoscutii pe care i intalnesti pe net, pentru ca nu poti sa stii cine e in spatele calculatorului...so, be careful!
Eu iti urez bafta in continuare si sper ca te-am ajutat! Bye!
Pai..am cunoscut un prieten de-al lui care mi-a indrugat numai ''dulcegarii'' despre el si...el insusi mi-a zis ca e timid, ca nu e genul de baiat care isi bate joc..Oricum..multumesc ♥
O..doamne..ce raspuns perfect! Mersi mult ambii avem 15 ani..eh probabil e timid..si ai mare dreptate. daca ii pasa nu am de ce sa imi fac griji.
Buna!
Daca a stabilit ca se intalneste cu prietenul lui, nu avea cum sa dea inapoi. Stabiliti o alta zi cand puteti amandoi.