| Alexaedraguta a întrebat:

Sunt fata am aproape 13 ani și m-am îndrăgostit de cine nu trebuie! Cred ca uni dintre voi ați auzit de filmul: Anatomia lui Grey. Dacă nu ați auzit este un film de dram cu doctori ei bine eu m-am îndrăgostit de unul din personaje adică de Alex Karev rol jucat de Justin Chambers. Ideea este ca la acest film m-am uitat când aveam vreo 6 ani și atunci nu îmi ardea de băieți dar acum câteva zile mi-am adus aminte de film și am zis sa ma uit la el și când l-am văzut pe Alex îmi venea sa leșin. Am văzut filmul acum o săptămâna și numai la Alex ma gândesc îl și visez. Am mai fost îndrăgostit de actorul care îl juca pe Harry potter dar mi-a trecut in 2 zile dar la Alex de 1 săptămâna ma gândesc. Ce sa fac sa nu ma mai gandesc la el? Nu mai pot zici ca Is nebuna! Dau funda! Nu vreau bătaie de joc!

3 răspunsuri:
| vararualin a răspuns:

Eu zic sa nu te mai uiti la film. daca nu.l vezi nu o sa mai te gandesti tot timpul la el. cautati de ocupatie iesi in oras sau la tara. ocupati timpul cu alt ceva. de exemplu deseneaza. stiu cum e sa fii in dragostit. e ceva frumos si in acelasi timp si urat. mai ales daca nu.i in realitate sau langa tine.

| Alexaedraguta explică (pentru vararualin):

Dar nu pot sa nu ma uit la film când îmi amintesc de el ma uit la film. Zici ca Is prinsă cu niște lanțuri nu pot sa îl uit nu pot

| Sofer a răspuns:

E doar un film. uitete dupa alti baieti ce ii intalnesti in lumea reala.