| Lexie99 a întrebat:

sunt foarte trista iubitul meu a plecat in Germania si imi este tare dor de el. vorbim zilnic pe net, dar parca nu-i la fel....si am nevoie de sfaturile vosastre..fiti sinceri! :-)
Dar intre timp m-am indragostit de un baiat si suntem impreuna ce Sa Fac.:-(

Răspuns Câştigător
| pisicutzamik a răspuns:

Buna.Ai dreptate in ceea ce ai scris, nu mai este la fel pentru ca nu este langa tine, relatiile la distanta nu dureaza, eu te-as sfatui sa rupi lagatura cu cel plecat in Germania sa nu-l mai incurci stiu ca o sa iti fie greu dar asa este corect, iar tu continua relatia ce cel de-al doilea!

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Pai pana la urma care ti-e iubit? Ti-e dor de primul si pentru a te mai linisti te iubesti cu al doilea! Este o vorba: primul nu se pune...

| Vix999 a răspuns (pentru neutrino):

Esti doza mea zilnica de sarcasm laughing)) Si on topic: ma fata, scoate-ti gargaunii din cap si dati seama ca cel din Germania e pa-pa.

| Rolandgl a răspuns:

Mai era o intrebare in alta parte unde cineva intreba daca dragostea la distanta functioneaza....si aici cred eu ca este raspunsul la intrebarea acelei persoane

| neutrino a răspuns (pentru Vix999):

Nu mi-am dorit ca raspunsurile mele sa fie ironice. Incerc sa raspund la fel de responsabil asa cum este fiecare atunci cand pune o intrebare. Poate ca de multe ori nu reusesc acest lucru.

| Vix999 a răspuns (pentru neutrino):

Dar nu esti ironic ci usor sarcastic. Iar replica mea a fost un compliment happy La partea cu responsabilitatea te contrazic : eu zic ca reusesti sa faci acest lucru.

| EmaS a răspuns:

Adevarata este zicala:,, Ochii care nu se vad se uita.''

| mona a răspuns:

Atunci ramai cu cel de care te-ai indragostit...

| Gstefan a răspuns:

Il cheama cumva Sebi pe cel din Germania?