| MonterDoc a întrebat:

. ..trubles in the town.Sex trubles . :-s

pfoi.o sa am de scris deci mai bine mergeti .luati un pahar de suc . 2-3 pungi de pop-corn si o pereche de ochelari ca sa nu va strice ochi pc-ul .

As vrea sa incep prin faptul ca am 14 ani (baiat.) ...
Acum 2 luni am cunoscut o fata. (ce face facebook-ul din noi.laughing ) (ea m-a bagat in seama .etc. )
Apoi.in 2 saptamai ne-am combinat.
acum am implinit 2 luni impreuna.si ne iubim thinking
insa acum cateva zile .mai in gluma mai in serios .ea mi-a sugerat sa face dragoste.
eu .politicos . am incercat sa ii explic ca e prea drevreme (si ea avand tot 14 ani . ) insa a inceput sa ma certe ca e a e sefa aicilaughing . ma rog.
apoi.a 2-a seara . a deschis iar subiectu.pe un ton mult mai serios de data asta X_x (nu ca as fii eu vre un timid . dar . nu stiu . intr-un fel ma simteam aiurea .) ex cu cuvintele : "Dar de ce ai zis nu ieri." .eu i-am zis din nou ca nu spun nu . spun doar ca pentru ea nu e bine la varsta asta (nu pentru mine. ca eu fiind baiat .peste 2 luni am uitat deja.insa pe ea o va marca pe viata asta.)

Ma rog dupa o discutie de 2-3 ore .(mi-a mancat toata bateria si am pierdut la doom din cauza ei ca mi-a descarcat telefonul sad =]] ) a ramas cum am stabilit.straight face
Si ma simteam aiurea . pentru ca ,cu cat incercam sa zic ceva. cu atat ea imi spunea mai serios chesti asta.

si pe la sfarsit am intrebat-o scurt: "u chiar vorbesti serios.sau noaptea te exciti asa degeaba laughing " .iar ea a zis "nu mai daca ai fii u aici .da vorbesc serios." iar eu am zis ca mai vedem.

Acum nu stiu ce sa fac.sa accept. sa nu. adica eu o iubesc si ea stie asta (a si zis ca nu ar face-o daca nu ar fi 100% sigura ca o iubesc.+ca si ea ma iubeste mult . )

HELP Me! cred ca mor.
P.S. Daca raspunsul tau e de genul : Sunteti prea mici ! sau F**e-o Ma! sau E curva.oh go on (e premianta.10 curat in a 7-a X_x da nu e tocilara :p ) .te rog nu il mai trimite.strici discutia de geaba.

Credeti-ma ca dau si 10 funde aluia care ma scoate din beleaua asta.crying.

Răspuns Câştigător
| pallsNk09 a răspuns:

Frate, vad ca tipa e ambitioasa si stie ce vrea. Barem ea nu e o tipa din aia timida care sa stai o gramada sa-ti dai seama unde bate. Poate asa-i logica ei, vrea si ea putina satisfacere, si nu-mi zice ca tu nu vrei. Asta da, o va marca pe viata daaar te va marca si pe tine. Prima dragoste nu se uita nici odata. Plus, ca ii faci un bine intr-un fel, in fine. Daca e chiar asa ea e sigura ca o iubesti, si nu-i o tipa geloasa ca altele. Atunci, eu zic sa o faci. Doar o face-ti din dragoste. Nu? raised eyebrows. Eu asa as proceda in locu tau. funda?puppy dog eyes

20 răspunsuri:
| Pistolea_Roxana_1992 a răspuns:

Daca vreti amandoi si sunteti pregatiti amandoi si va iubiti, atunci fa-o. Parerea mea totusi e ca ar trebui sa o intrebi serios daca vrea asta pentru ca simte nevoia si e pregatita sau pentru ca vrea sa fie in rand cu lumea.in functie de cat de matur este raspunsul ei (si nu e pur si simplu un capriciu, un moft) o sa stii cum sa procedezihappy

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

La 14 ani ar trebui sa discutati cu parintii vostri. fata are, probabil, o problema psihica, o obsesie legata de sex. Adesea fetele de 14 ani, mai ales cele cuminti, au probleme psihologice specifice varstei care, in absenta interventiei parintilor, le duc la probleme serioase.

| MonterDoc explică (pentru Brigaela):

Sorry ca zic.dar ai zis cel mai de rahat lucrustraight face. cum naiba sa ma duc eu la tata: "auzi tati. prietena mea vrea sa o facem iar eu cred ca e nebuna. ce sa fac." WTF.

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru MonterDoc):

Ai 14 ani, ai obligatia sa le spui asemenea lucruri parintilor tai. daca n-o faci, problema este la tine si e grava. ii poti minti (prin omisiune) si apoi sta la masa cu ei (mancand mancarea pentru care ei au muncit) si ii poti privi in ochi? Asta este o marsavie nedemna de un om.

Omg.cum poti sa existi cu ganduri de genu? nu vreau sa zic ca nu vreau sa le spun.dar totusi eu intrebam daca ar trebui sa accept sau nu.in nici un caz daca ar trebui sa le spun parintilor straight face. stiu ca e un post lung.dar citeste tot inainte de a raspunde.
Si da as putea sa ma ii privesc in ochi atata timp cat eu stiu ca nu am facut nimic rau. daca ar ramane gravida (ori cum ne protejam da asta e alta discutie.) de ex. normal ca le-as spune.dar asa.cred ca agit lucrurile de geaba.

| lolly a răspuns (pentru MonterDoc):

Buna, spune-mi si mie prin "Raspunde" cati ani ai.Sincer fata are o problema, este din curiozitate, dar aceasta curiozitatea o va macina toata viata si ea va suporta consecintele. Daca o vei parasii probabil se va simti oribil, insa. ma bucur ca nu esti ca ceilalti sa ii spui NORMAL de cand astept asta.Doar acum intrebi?! Da e foarte bine sa te gandesti la ce va urma, ca este spre binele ei, eu spun sa incerci sa vorbesti mai serios cu ea despre asta...Dar la 14 ani o fata nu gandeste lucidwinking 100%. AStept mesaj cu varsta. sunt curioasa de diferenta dintre voi, daca tu spui ca la tine nu e vreo problema legata de asta(scuze de eventualele greseli de tipar).

Brigaela

Am citit tot, stai linistit. Si, chiar daca nu-ti vine sa crezi, pot trai foarte bine si in demnitate. Nu toata lumea e lipsita de coloana vertebrala si incapabila sa respecte cateva datorii minime, ca de exemplu ca atata timp cat esti minor si te intretin parintii ai obligatia morala sa le spui tot ce ti se intampla. Dar probabil e si vina parintilor tai ca ti-au dat o educatie precara.

Nu am o educatie precare.sunt premiant la scoala.si nu am nici o problema in societate.(sunt putin mai emo dar asta e alcvaoh go on).si nu stiu ce spui u.dar eu chiar nu cred ca imediat ce se intampla ceva trebuie sa fug repede la mama si la tata. auzi auzi nu stiu ce s-a intamplat.de aia sunt prieteni de aia sunt aceste siteuri...

| MonterDoc explică (pentru lolly):

Am spus.14. ba chiar ea este mai mare cu 3 luni decat mine.si da. nu prea sunt ca ceilalti.

| Lightning1997 a răspuns:

Lasa facebook-ul si iubitele si pune mana pe carte, eu asa faceam la varsta ta. spune-i ca nu mai vrei sa fi cu ea, si ai terminat discutia

Brigaela

Imi pare tare rau de tine ca nu ai deloc o lista de prioritati si nici o ierarhie a valorilor. Si mai ales ca nu ai verticalitatea ed a apela la un adult responsabil sa o ajute pe prietena ta care are un comportament usor deviant acre se poate agrava fara ajutor. Pacat...

| lolly a răspuns (pentru MonterDoc):

Sa stii ca la 14 ani un baiat nu este pregatit de asa ceva.sunteti doar niste copii... maia i timphappy relatia poate continua si fara. gandeste-te. poate dupa 17...

| MonterDoc explică (pentru Lightning1997):

Nu vreau sa fiu rautacios sau ceva.

Dar! si acum fara suparare..esti cumva retardat mintal? ..sau putin cam plictisit si nu ai citit tot postu..la sfarsit am adaugat ca nu vreau sa primesc raspunsuri de genu..NU IMI PASA CE FACEAI U LA VARSTA MEA! okey? viata mea e viata mea.(+ca nu am acceptat iar apoi in 3-4 zile dupa ce am pus aici intrebarea ne-am despartit pentru ca eu nu mai simteam o atracie asa mare pentru ea.
poate am formulat eu gresit. dar eu nu am intrebat daca sa o fac sau nu..pentru ca eu stiam ca nu pot sa o fac, nu e varsta, dar..de aici pana sa vii tu sa imi spui ce faceai la 14-15 ani. esti departe rau de subiect.straight face

..serios.

uite facem un exercitiu de imaginatie. da?

sa zicem ca iubitul ficei tale(care sa aiba 14 ani) vine, impreuna cu parinti lui, la tine la usa, spunundu-ti ca fata ta vrea sa faca dragoste.
Nustiu cum ai reactiona tu, dar eu m-as supara foarte tare pe ea, in cazul in care sa ajuns ca parintii BAIATULUI sa vina la mine la usa.

Ei bine eu asta nu puteam sa accept, nu puteam sa ii stric ei viata de familie, pentru ca, la momentul acela, tineam mult la ea.(acum ne-am desp nu stiu daca ai vazut raspunsul de mai devreme).

Incearca sa vezi lucrurile si din alta perspectiva, nu doar aceea a "adultului responsabil", nu cred, sau nu vreau sa cred, ca nu a existat / exista, cineva in viata ta pe care nu l-ai putea rani nici o data, indiferent de situatie. daca e asa facem parte din categorii emotionale diferite.>; d

| MonterDoc explică (pentru pallsNk09):

Nu..nu am facut-o. dar ai primit funda doar pentru ca ai fost primul care a vazut adevaratul mesaj al post-ului si nu si batut campii p alte subiecte.

Brigaela

Eu as discuta cu parintii baiatului, le-as explica ca este anormal, ca intentionez sa depun plangere penala daca asa ceva se intampla. Apoi as discuta si cu copiii si le-as spune aceleasi lucruri: ca este ilegal, imoral si profund anormal. Orice copil normal la minte si cu un minim de educatie ar intelege. te asigur ca fiica mea nu ar face asta, fiindca fiica mea ar fi educata in spiritul normalitatii si aunei demnitati umane incompatibile cu incalcarea legii si unei minime morale. Oricum, nu m-as supara fiindca numai un tampit se supara pe evenimentele care se intampla independent de vointa lui. Ci as face ceea ce-mi sta in putinta ca legea si normalitatea sa fie respectate. Exista multe persoane in viata mea pe care nu le-as putea MINTI niciodata si asta mi se pare definitoriu pentru respectul si dragostea pe care le-o port.
faptul ca tu ai ajuns in situatia asta ar trebui sa fie un mare semnal ed alarma pentru tine. Nu esti in locul in care trebuie, in anturajul care trebuie si esti complet nepregatit sa faci fata unor asemenea situatii. Ai reactionat gresit, te-ai ascuns, ai fugit de situatie si nu ai ajutat-o pe ea. Ceea ce ar trebui sa-ti lase un gust amar, fiindca cel mai probabil o puteai salva de la o greseala care sa-i distruga viata, doar ca n-ai avut nici curajul, nici mintea si nici coloana vertebrala necesare. Sigur, tu iti poti gasi multe pansamente de constinta si poti explica ca e mai bine asa, dar adevarul este ca nu e adevarat. E ca si cum ai avea un copil bolnabv si l-ai lasa sa moara fiindca il iubesti prea mult ca sa-l ranesti cu antibiotice injectabil. E o comparatie un pic exagerata, dar esti exact in aceasta situatie: ai fi putut preveni ceva potential grav cu un gest matur si responsabil. N-ai facut-o si te minti ca e mai bine asa. Peste 10 ani, in mod normal, iti va fi rusine pentru momentul asta.

Off. uite.

cred ca nu ne intelegem de loc..eu spun ceva tu incelegi alcva probabil ca la randul tau tu spui ceva iar eu inteleg alcva.

eu nu m-am desp de ea din cauza acestui lucru, ci din contra i-am explicat de 1000 de ori ..de vreo 3-4 ori pe zi aveam aceasta discutie cu ea..ca nu asta trebuie sa faca pentru ca eu sa stiu ca ma iubeste sau ceva de genu.

nu am fugit de asta..crede-ma..insa alta a fost povestea..ne-am desp din cauza unor cuvinte spuse de ea la "nervi" (asa a spus ea) insa eu iert foartee foarte greu.

intelegi? nu am fugit de asta..ci din contra..am facut tot posibilul sa ii explic ca (si acum ma citez) :,, nu este nevoie, nu este bine, nu trebuie. acum. nu prin asta afirmi o relatie. "

A da..si scuze daca ai inteles ca as fii insinuat ceva despre fica ta. nu asta am vrut sa zic.puppy dog eyes.

+ la faza cu plangerea penala. in cazul pe meu / cel prezentat de mine ca ex de imaginatie. nu baiatul era de vina..ci fata. deci. contra cui faceai plangere? contra celui care a venit sa te avertizeze? te rog sa imi explici partea asta pentru ca sunt total in ceanta acum.

Brigaela

Nu cred ca ai insinuat ceva despre fiica mea, iti explicam niste realitati: ca tine de educatie. Plangere faceam impotriva situatiei si acceptam rezultatele anchetei, daca se depasea limita normalului (adica daca se ajungea la sex cu o fetita de 14 ani). Inteleg ca acum esti convins 100% ca ai luat toate masurtile posibile ca ea sa nu propuna si urmatorului baiat acelasi lucri si, pana la urma, sa gaseasca un dezaxat care chiar sa puna propunerea in practica., ca te-ai asigura ca cineva o apara (fiindca ea nu are discernamant inca). Eu am impresia, dar nu pot sti cu certitudine ca n-ai facut tot ce puteai, ca te-ai limitat la ce ti-era comod si atata tot si ca ai gasit un motiv sa pleci din relatie fara sa fi rezolvat definitiv problema. Ziceai in intrebare ca va iubiti. daca intr-adevar o iubeai, nu ai fi plecat pentru niste cuvinte spuse la nervi, iubirea inseamna cu totul altceva.

| Lightning1997 a răspuns (pentru MonterDoc):

Eu ti-am dat un sfat demn de luat in considerare, dar dupa cum scrii, se vede caracterul tau