| SimoNARaluCA a întrebat:

Hey, TPU...Va vine sa credeti sau nu, eu nu sunt genul de fetita plangacioasa care sa sufere pentru baieti.Sau nu eram.Pentru ca ceva s-a schimbat. Dupa o relatie de lunga durata sfarsita NASPA, am cunoscut un tip al naibii si ireal de dragut.Sau l-am revazut, am fost impreuna in generala si gimnaziu.Si, ma repet, e al naibii de dragut! Ne intalnim destul de des cu prietenii si imi spune iubire si...suntem DOAR prieteni.Dar vreau mai mult.Dar nu stiu ce sa fac si cum sa ii spun. Daca nu ii place de mine?! GOSH, ar fi atat de ciudat sa il vad dupa asta.Deja incep sa bolborosesc chestii fara sens si sa ma intreb de ce am PUS intrebarea asta aici deci...Credeti ca ar merita sa incerc?

Răspuns Câştigător
| Peaches a răspuns:

Daca e asa complicat dupa cum spui, poate ar fi mai bine sa ai "putintica rabdare", adica sa nu faci tu primul pas. Mai asteapta, poarta-te firesc si daca el face prima miscare atunci e de bine. Parerea mea este sa nu fortezi lucrurile. Lasa-le sa se deruleze normal.
Succes!
~R

5 răspunsuri:
| Peaches a răspuns:

Ce stii despre el? Are prietena? El iti trimte vreun semnal ca te place mai mult decat ca pe o simpla prietena?
~R

| neutrino a răspuns:

Nu, el trebuie sa vada ca tu poti fi o fata isteata.

| SimoNARaluCA explică (pentru Peaches):

Pai...uhhh...sunt cam singura careia ii zice "iubire" dar poate face asta doar ca sa ma enerveze, nu stiu.E mult prea complicat.

| Lelia18 a răspuns (pentru SimoNARaluCA):

Si parerea mea este sa fi fata isteata si sa te joci un pic cu el. Spune-i de exemplu ca ai castigat 2 bilete la cinematograf, si cum tot te considera "iubita", un bilet il oferi lui... Daca accepta, vei avea sansa sa fiti doar voi doi impreuna. Normal, pe urma din discutii si din comportamentul lui, cred ca iti vei da seama de realitate. Mie mi-ar place sa va vad iesind din sala, mana de manahappy

| SimoNARaluCA explică (pentru Lelia18):

WOW...Esti...Wow.Chiar o sa fac asta azi, e genial! happy Merci mult!