Hi!
Nu stiu daca ma crezi,dar cand ai spus ca e fiul primarului orasului am avut o reactie gen"WTF? Unde l-ai gasit?".Mi se pare cam nesimtit, din partea lui,adica e un gest de om neghiob sa mergi la restaurant cu iubita ta si sa nu-i platesti si ei consumatia sau sa nu comanzi acelasi lucru ca si ea(bine faza cu comanda nu-i obligatorie,ca doar n-aveti acelasi stomac,dar macar asa sa fi zis"Bai,vreau si eu tot pizza,n-am mai mancat de ceva vreme una").Pe langa astea,e evident ca au vrut sa te faca sa te simti prost,vorbind intr-una despre gramezile de bani care ii dau afara din casa.
Oricum,probabil i-a placut ca tu nu esti o "tencuiala de firma" si ca pur si simplu iti place sa fii naturala si sa te simti confortabil.
Asta e un baiat de bani gata(ca veni vorba,stii melodia,nu? ) care intotdeauna o sa aiba tot ceea ce isi doreste, si nu prea cred ca pune mare pret pe raltia asta, sau poate gresesc eu.
Parerea mea este ca atata timp cat tu nu te simti bine in preajma lui, nu esti in "elementul tau" cum s-ar zice, ar trebui s-o lasi balta.Intr-o adevarata relatie nu trebuie sa te simti mai prejos fata de celelalt,sau sa iti fie rusine sa dai ochi cu el doar pentru ca nu sunteti la fel de bogati.Din contra,chiar daca nu poti sa faci sa dispara sentimentul asta,macar ar trebui sa incerce el,dar nu sa faca ceea ce a facut la restaurantul ala. Daca eram in locul tau,imi luam bff-ul si ii ziceam ca am uitat ceva acasa (un motiv in urma caruia sa ii inchizi gura),si-mi luam talpasita,decat sa fii stat cu specimenele alea la masa.
Crezi ca pe cat e de bogat,pe atat e si de inteligent?(si cand spun asta nu ma refer numai la notele de la scoala, ci si la bun simt, amabilitate si gandire).
Oricum, ceea ce vreau sa spun, in final este ca trebuie sa-ti alegi pe cineva in preajma caruia sa uiti de toate grijile!
Cheers!
Cred ca ar trebui sa-i spui lui asta
Explica-i atunci cand te face sa te simti asa, spune-i ca nu ai aceeasi situatie materiala ca el.
Daca el tine la tine, isi va schimba comportamentul. Daca e la fel, nu stiu daca merita sa mai continui. Pana la urma, trebuie sa te accepte asa cum esti, nu sa te prefaci tu mereu, pentru a putea fi in preajma lui.
Prietenul tau stie ca tu te simti prost in compania lui si a prietenilor sai? daca nu trebuie sa vb cu el ...si nu, nu trebuie sa iti fie rusine ca nu ai situatia lui financiara, nu toata lumea s-a nascut sa fie copilul primaruluivb cu el nu te costa nimic
Din moment ce esti iubita lui trebuia el sa achite consumatia ta nu tu[asa ar fi fost frumos]si daca nu te simti in largul tau in cercul lui de prieteni de bani gata atunci vorbeste cu el, spune-i ce te supara, in modul asta nu te vei simti niciodata fericita langa el
Nu ai de ce sa pui capat relatiei. Secretul e sa te adaptezi situatiei. Poata-te ok, fii atenta la ce vorbesti (nu ma refer sa fii prefacuta), poarta-te firesc, ca si cum ai manca zilnic in restaurante de lux si cand mai auzi de sume exorbitante, incearca sa nu te arati impresionata (chiar daca in sinea ta consideri ca sunt mult prea multi bani). Oricum, multi dintre ei nici nu dispun de astfel de sume, ci doar se lauda. Niciun parinte cat de cat zdravan nu i-ar da copilului pe mana nu stiu cate milioane, sa-i toace cu prietenii in oras.
De vreme ce te-a ales pe tine,din toate fetele inseamna ca ai ceva aparte!
Depinde cum se comporta cu tine,daca te iubeste!
Din cate vad nici macar nu te invita,daca tot are atatia bani!
Vorbeste cu el, spune-i ceea ce simti si cum te simti in preajma lui,, daca spune ca te place si ca nu vrea sa te piarda, continua! daca nu mai sunt baieti, care nu fac sa te simti inferioara lor!
Succes!
Draga, NU banii face pe om fericit, ci sufletul care este multa mai valoros decat toti banii si toate averile de pe Pamant! Ca Iisus Zice "Ce folos este omului sa castige o lume intreaga daca isi pierde sufletul?"
Increderea in sine si in partener e totul. Trebuie sa fii fericita pentru el. Omul are probabil o afacere si castiga bine din ea. Foarte bine, foarte frumos. Va veni si randul tau, stai linistita. Dar trebuie sa fii increzatoare si sa elimini aceasta bariera pe care tu singura ai creat-o fara sa vrei. Ai spus ca nu te machezi. Asta spune multe. Inseamna ca dincolo de faptul ca esti frumoasa mai esti si CONSTIENTA de faptul ca esti frumoasa. E ceva ce te separa de restul fetelor. E un mare plus. Si da, sa inchei relatia din motivul asta chiar e stupid
Nu esti neaparat ca el sa ii plateasca ei[ si nu ma refer la situatia de fata]
Daca intr`adevar el are o situatie mai buna si isi permite, atunci ar fi dragut ca din cand in cand sa o invite pe ea la restausant, doar ei 2, si sa ii plateasca consumatia.
Dar asa nu inteleg de ce este mereu El obligat sa-i plateasca Ei. Sincer nu mi-au placut niciodata profitoarele de genu
Comentariul meu nu are nici o legatura cu problema fetei, era doar o enigma [a mea] a raspunsului tau.
Din moment ce un baiat invita o fata undeva ar trebui sa-i plateasca consumatia[si fiecare cu parerea lui.]
Daca e fiu de primar si are bani nu inseamna ca e mai presus de tine, faptul ca te duce la restaurante scumpe si el mananca homar si tu pizza spune multe, cred ca nu va potriviti
Te obisnuiesti tu incet incet te integrezi si prietenii lui te vor respecta pentru ca esti iubita lui. Din pacate nu iti poti aduce prieteni din copilarie care nu sunt din aceeasi clasa sociala ca prietenii lui. Oricum mie baiatul mi se pare OK daca te-a ales pe tine care esti naturala in defavoarea pitipoancelor cu o tona de machiaj. Si eu in liceu aveam 3 colegi de clasa care erau copii primarilor localitatilor adiacente orasului meu si erau toti OK. Tu daca esti fata cu bun simt, stai in banca ta si interactionezi in mare parte cu iubitul tau. Eu nu cred ca restul au vrut sa iti faca tie in oftica, si in anturajul meu de multe ori auzi discutii gen am pierdut nu stiu cate sute de euro la ruleta/ poker, m-a ajuns masa la fratelli 30 de milioane, mi-a dat tata nu stiu cat sa fac nu stiu ce etc. Oricum daca iesi cu el undeva e normal ca el sa iti plateasca, e treaba ta ce iti comanzi si din punctul meu de vedere ai facut un lucru bun ca ai luat o pizza. Si prietena mea cand iese cu mine eu poate imi iau un muschi argentinian sau mai stiu eu ce, ea se rezuma la paste, tagliatelle, spaghete etc. Chiar acum de Valentine`s Day mi-am comandat un homar la un restaurant si m-a costat 190 lei doar coada homarului cu sos de lamaie si usturoi, prietena mea si-a luat o portie de paste carbonara si a costat 25 lei. E frumos din partea baiatului sa ii plateasca fetei, dar nici aceasta sa nu exagereze (daca si ea si-ar fi luat homar nu mi-ar fi picat bine chiar daca aveam bani sa platesc nota).