Eu am facut asta, dar acum nu as mai accepta. Trecusem printr-o despartire si am zis ca imi face bine. De fapt, mai mult rau mi-am facut si nu atat mie, cat lui. Ii spusesem de la inceput ca eu inca mai tin la fotul prieten, stia asta, dar ma iubea prea mult si a zis sa incerc. Am renuntat dupa doar 5 zile si sincer imi apare rau pentru el.
Acum nu m-as mai baga in asa ceva pentru ca am vazut cum e si ma gandesc ca i-as face celui de langa mine rau. Adica, am un prieten asa ca sa am? Nu merge asa Trebuie sa fie macar o atractie, o stare de indragosteala, nu doar "suntem impreuna ca sa nu fiu singura''.
Nu. Eu şi-aşa sunt singuratic de felul meu. Pe mine o relaţie trebuie să mă facă să nu mai vreau să fiu singur. Aşa că sigur nu m-aş băga într-o relaţie doar de dragul de-a nu fi singur.
Nu e chestia că mi-aş face mie rău sau fetei în cauză ci pur şi simplu nu pot
Salut.
Sa fiu cu un om doar pentru a ma simti mai bine sau pentru a nu fi singura inseamna in primul rand un lucru-ca sunt slaba, iar eu stiu ca nu sunt asa, de ce sa ma mint?
In plus, tot singura m-as putea numi in conditiile astea. Poate ca respectivul om imi ofera ceea ce vreau, dar daca eu nu-i pot oferi ceea ce vreau sa dau sau ceea ce doreste el, tot nu m-as simti intreaga si implinita in relatia respectiva.
Buna intrebare
Cred ca nu.Deocamdata nu cred ca mai vreau sa aud de cuvantul asta
Vreau sa-mi fac mai multi prieteni.Sa nu ma inchid in mine
Nu, ar ajunge persoana aia sa ma enerveze intr-un hal oribil si i-as face numai nasoale. Deci nu
Sincer nu pentru ca daca nu il plac nu mi se pare normal sa fiu cineva mai bine singura.
In niciun caz n-as face asa ceva.nu o sa scriu povesti dar zic doar atat:mai bine singur decat intr-o proasta companie
Nu fii prostituata lui. va gasi si altele si te va rani. stiu ca e greu, dar mai bine mai astepti. o veni intr-o buna zi.
nightelegance întreabă:
TupacAlive întreabă:
linarkfts întreabă: