Scuze k ma bag, dar totusi nu ai de pierdut nimic , din contra daca accepta? atunci chiar k ai de castigat. In fond si la urma urmei noua fetelor ne place sa faceti voi primul pas. deci fa.l nu ai de pierdut nimic.
Si SPERANTA MOARE ULTIMA!
app am citit comentariile si pot spune ca te face gelos. ea vrea k tu sa faci primul pas succes q ea. sper ca am avut dreptate
I-as spune. Sunt refuzat? Si ce? Viata merge inainte. Nu trebuie sa te opresti la prima fata care spune nu. In viata n-o sa accepte oricine propunerea ta.
Da. ai si tu dreptate da suntem colegi de clasa deci in timpu scolii o vad tot timpul si daca ar refuza ar fi aiurea
Nu ar fi deloc aiurea. Tu ai incerca. Atat. Nu are de ce sa iti fie rusine. Oamenii sunt sortiti sa fie impreuna, fiecare om trebuie sa se indragosteasca. Tu te-ai indragostit. Inca nu o iubesti.
Chiar daca te refuza, tu ai sti macar ca ai incercat.
Am mai incercat....sa ii spun si de fiecare data schimbam subiectu
Nu il mai schimba. Vorbeste si spune-i direct ce simti.
E mai bine sa stii ca ai incercat decat sa-ti para rau mai tarziu.
si app ea tot imi spune de ex ce bine arata X crezi ca vrea sa ma faca gelos?
Stiu ca vb de ea.....am zis sa mai fac si eu o gluma si nu inteleg dc nu am curaj sa'i spun ca la alte fete m-am dus direct si le'am spus. Am17 u?
Aici nu facem conversatie mai omule.
Ti-am zis ce trebuie in mod normal sa faci, ce face orice persoana.
Te-am intrebat cati ani ai pentru ca imi dai impresia ca esti batut in cap.
O zi buna.
Vezi ca is disperati dupa nu stiu ce fata, incerci sa ii ajuti cu toate ca au 17 ani si nu pot scoate doua cuvinte din gura, si din disperarea aia ajung sa faca un fel de conversatie gen messenger.
Sa se mai descurce si singuri.
Pai de unde stie ea ca nu stiu sa deschid gura? Am pus intrebara aici ca aia e mai fitoasa si trebuie sa o iei altfel....cred eu
Ai 17 ani...
Te temi?
Doamne... tare fricos esti :-J.
Du-te frate si spune-i mai repede ca n-ai nimic de pierdut, nu-ti fie rusine.
Daca te refuza stii ca ai incercat.
Dar daca stai asa si astepti si tot astepti nu vei sti niciodata raspunsul.
La 17 ani sa n-ai curajul asta?
Mi-ar fi rusine sa spun asta... serios.
Fara suparare, fa asta cat mai repede, e spre binele tau!
AndreeaFarasperante întreabă: