S-ar putea sa fi facut o infectie urinara. Ar fi bine sa mergi la un urolog, sa te vada. Infectiile urinare pot fi cauzate si de nisip la rinichi, bacterii, prostata marita etc.
Nu cred pentru ca eu dupa fiecare ejaculare urinam si nu avea cum sa ramana bacterii si cu rinichi sunt ok!
Ai o Infectie daca nu inceteaza acesta problema in cateva Zile mergi la Medic.Sa te fac sa intelegi -atat tu dar si Iubita ta poti sa fi purtator de bacterii dar care la tine sa nu se manifeste iar in momentul in care trece la ea sau la tine sa iti fac probleme.A face Dragoste foarte nua re legatura cu usturime sau si daca ar avea nu ar tine atat de mult.Deci ai Infectie si trebuie sa mergi la Medic ca sa ei ceva. Gandeste-te si va fi Bine.
N-are cum sa fie de la exces de sex. Si eu am facut-o cu orele si n-am avut nimic. Cel mult, se poate sa te usture putin pe moment, iar apoi sa-ti treaca. Si oricum, n-ar avea de ce sa te usture la urinare. Asta e un semn ca ai o infectie. Nu sta asa, ca infectiile ramase netratate pot duce la complicatii.
Eu iti dau 2 variante: ori ai racit si ai o infectie ori. poate fi de la prezervativ daca nu e utilizat cum trebuie sau ai reactii advrese se mai intampla asta
raissa întreabă: