anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa ii spun unui baiat ca il plac! Stiti,imi este frica cum va reactiona! Deci ma gandeam sa ma duc la el,cand il prind singur bineinteles,sa ii spun :"X, poti sa vi putin? Uite, eu te cam...plac"Dar mi-e frica! Cum o sa reactioneze,baietii voi ce ati face? big grin [Apropo nu e genul sa isi bata joc ]
Nu il voi speria[prea tare],nu? laughing
Crede-ti ca metoda "online"e buna? thinking Dar stau sa ma gandesc...o sa fie mai ciudat cand o sa ne vedem dupa aceea sinu ii pot observa figura fetei si etc, etc, etc tongue

15 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Văd că tot insiști...el te place?

| gingergirl1 a răspuns (pentru h3r):

Pai asta vreau sa aflu si eu! Nu l-am vazut cam toata vara laughing Eu am fost mai mult plecata, el la fel...
dar sincera sa fiu nu pot sa ma duc la el sa il intreb daca ma place! tongue si nici raspuns sigur nu pot da!

| h3r a răspuns (pentru gingergirl1):

Și atunci cum vrei să vorbești așa direct cu el? Vorbești zilnic cu el?

| Alice3939 a răspuns:

Uite...dacaesti timida si iti e frica mai bine ii spui pe net. Dar daca ai tupeu spune-i in fata, daca reactioneaza ciudat ii zici ca a fost o gluma. Oricum incearca sa fi sincera cu el. Daca il iubesti, va vedea asta!

| gingergirl1 a răspuns (pentru h3r):

Nu chiar laughing dar vorbeam cu el mereu cand aveam ocazia! tin minte ca il intrebasem eu ceva pe fb si pe urma am mai continuat, si pe afara! m-a intrebat odata pe unde stau si daca sunt mutata de.mult prin zona.eu nu il cunosc de mult timp, cam de 3 luni stiu ca il cunosc de putin timp dar nu cred ca (virgulaaa laughing conteaza!
in fine, nu sunt grabita, mai intai vreau sa ma "imprietenesc"intr-un fel cu el pe urma sa ii spun si etc

| h3r a răspuns (pentru gingergirl1):

Așa mai merge...că altefel nu avea nicio reacție, el nu simte nimic pentru tine și te vei supăra apoi.
Mai vorbește cu el, păstrați legătura!

Și fii cuminte!

| FrumoasaTa a răspuns:

Eu spun sa mai astepti putin pentru ca daca ii vei spune ca-l placi iar el nu va simti la fel te vei simti ciudat iar aceasta prietenie care exista intre voi se va destrama putin cite putin

| lolly a răspuns:

Face to face.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mda, daca nu ti-ai facut cardul de identitate mai ateapta pana o sa ti-l faci, nu de alta dar trebuie sa mergi la politie pentru reclamatii

| gingergirl1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce mã? Stai linistit ca mi l-am facut deci pot sa merg linistita laughing straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru gingergirl1):

Nu ma, domule ma, 'nteles? Daca nu ti-ai dat seama cate de mult adevar contine parerea mea te invit s-o mai citesti pana iti dai seama ce am vrut sa zic kiss

| gingergirl1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Bine...o sa incerc laughing

| Zenithf a răspuns:

Du-te si ia-l "de toarta" si spune-i ca vrei sa vorbesti despre mai multe cu el, ca vrei sa stii ce il pasioneaza, ce materii, ce hobby-uri, cum se intelege cu parintii, ca vrei sa-l cunosti mai bine. Nu toate odata, dar astea ar putea fi subiecte de conversatie, si v-ar ajuta sa va cunoasteti.;\

| supercharge a răspuns:

Ai rabdare sa vezi exact ce si cum, si dpua zici aproape direct(gasesti tu cum). Majoritatea baietilor prefera sa le spui direct in fata.

| Gavrilescu_Denisa_1981 a răspuns:

Si eu am fost ca tine ma chema afara si nu ma duceam dar mi am luat o colega si am mers cu ea si el a spus ca vrea sa mi spuna ceva iar colega a plecat si mi a spus ca ma place tinundu ma de mana iar cu o saptamana in urma i am spus eu ca il plac nu iti fie frica nu il vei speria sau poti saa i trimiti un bilet