| RauLGaByTza a întrebat:

Vreau sa va spun ceva. Este putin mai complicat. Trec la subiect: Am 13 ani si plac o fata din clasa mea care e cu un an mai mare ca mine. Ascultam acelasi genuri de muzica si cam ne plac aceeasi chesti happy Vorbim bine engleza.
Si intro ora ne tot trimiteam reciproc biletele. Si nu mai stiu cum am dat-o din vorba-n vorba si ea a spus ca ma placehappy eu am intrebat-o : serios? si spune ea : da. ca pe un prieten(like a friend) si cam atathappy Va rog sa nu faceti misto de mine. FUNDA

Răspuns Câştigător
| Medwig_Andrei_1996 a răspuns:

Zi-i ca tu o placi mai mult decat o simpla prietenahappy Cp daca te-am ajutat!

13 răspunsuri:
| 12MeGusta a răspuns:

Este normal la varsta ta sa iti placa de o fata si apropie-te de ea cat mai incet metaforic vorbind razi la glumele ei chiar daca nu sunt amuzante si cand crezi ca sunteti pregatiti amundoi fa tu primul pas

| Sticlaru_Andra_1998 a răspuns:

Spune-i ceea ce simti!

| TeoPT a răspuns:

Funda pentru ce? Ce naiba vrei?

| Pufoseniiee a răspuns:

Helloo. Uite daca o iubesti cu adevarat spune-i ce simti si ca tu o placi ca o iubita... daca va intelege inseamna ca si ea te place ca un iubit si a zis asa pentru ca s-a emotionat. dar daca nu intelege sad inseamna ca te place ca un amic, friend! Fundita?

| Buhuta_Dragos_1997 a răspuns:

Frate ia id meu ca avem multe de vorbit! id: bogdanutsu01

| RauLGaByTza explică:

Problema e ca imi este rusine sa i spun. si eu nu stiu sa sarutstraight face

| Ioana_Bompa_1968 a răspuns:

Cum adica "vorbim bine engleza"? Este din alta tara? Oricum ar fi daca ea ti-a spus ca te place ca prieten ar trebui sa accepti asta.Stiu ca unii baieti urasc chestia cu "doar prieteni".Tu ar trebui sa profiti de lucrul asta si sa fi cel mai bun prieten al ei, sa fi alaturi de ea cand nimeni nu este.Ma rog...Tu ai doar 13 ani.Adica stiu un baiat de varsta ta si a avut o "iubita".Ea s-a despartit de el in 5 zile prin intermedia mea.

| xBadBoy007x a răspuns (pentru RauLGaByTza):

Hei nimeni nu s-a nascut invatathappy totul o sa inveti cu timpul si asta nu este o rusine... haide fi barbat gandeste-te la ea ca la o fata simpla care tia furat inima cu o privire... bon spune-i in fata ca o iubesti si ca vrei sa fi cu eabig grin nu ai nimica de pierdut iti spun eu! bafta multa happy

| Azµre a răspuns:

Ți-a zis fata ce vroiai să aflii. Ea te place ca pe un prieten și atât!

| MihaiBlondu a răspuns:

Spune-i ceea ce simti cine stie poate o sa reusesti ceva cu ea

| RauLGaByTza explică:

Va multumesc tuturorwinking abia astept sa iasa pe afara sau sa inceapa scoala sa-i spun ce simt... Daca o sa mai am probleme o sa apelez la voihappy MERSI

| RauLGaByTza explică (pentru TeoPT):

Ce vreau? daca stiam ce vreau nu mai apelam la TPU

| TeoPT a răspuns (pentru RauLGaByTza):

Crezi ca userii TPU practica magie? In intrebarea ta nu este nicio intrebare, de-aia te-am intrebat ce vrei de la noi.