Zi-i ca tu o placi mai mult decat o simpla prietena Cp daca te-am ajutat!
Este normal la varsta ta sa iti placa de o fata si apropie-te de ea cat mai incet metaforic vorbind razi la glumele ei chiar daca nu sunt amuzante si cand crezi ca sunteti pregatiti amundoi fa tu primul pas
Helloo. Uite daca o iubesti cu adevarat spune-i ce simti si ca tu o placi ca o iubita... daca va intelege inseamna ca si ea te place ca un iubit si a zis asa pentru ca s-a emotionat. dar daca nu intelege inseamna ca te place ca un amic, friend! Fundita?
Cum adica "vorbim bine engleza"? Este din alta tara? Oricum ar fi daca ea ti-a spus ca te place ca prieten ar trebui sa accepti asta.Stiu ca unii baieti urasc chestia cu "doar prieteni".Tu ar trebui sa profiti de lucrul asta si sa fi cel mai bun prieten al ei, sa fi alaturi de ea cand nimeni nu este.Ma rog...Tu ai doar 13 ani.Adica stiu un baiat de varsta ta si a avut o "iubita".Ea s-a despartit de el in 5 zile prin intermedia mea.
Hei nimeni nu s-a nascut invatat totul o sa inveti cu timpul si asta nu este o rusine... haide fi barbat gandeste-te la ea ca la o fata simpla care tia furat inima cu o privire... bon spune-i in fata ca o iubesti si ca vrei sa fi cu ea nu ai nimica de pierdut iti spun eu! bafta multa
Va multumesc tuturor abia astept sa iasa pe afara sau sa inceapa scoala sa-i spun ce simt... Daca o sa mai am probleme o sa apelez la voi MERSI
Crezi ca userii TPU practica magie? In intrebarea ta nu este nicio intrebare, de-aia te-am intrebat ce vrei de la noi.