| Anonimboy17year a întrebat:

Hey TPU. Vreau un sfat, am o colegă, ea a fost 2 ani cu un tip, de care acum s-a despărțit și nu e chiar roz situația. E cam parașută așa, umblă cam cu cine apuca, eu am incercat sa ma dau pe lângă ea, sa vorbesc cu ea, dar n-am cu cine, câteodata îmi face impresia ca sta cu mine doar pentru bani. Mă gândisem sa o folosesc o dată și s-o las in voia sorții, dar nu prea mă lasă caracterul, voi ce ma sfătuiți sa fac? Rog sa răspundă doar cei întregi la mansardă, nu toți frustrații... Mulțumesc.
Ps: de când a început să-mi povestească de viața ei, m-am cam sictirit intr-un fel sau altul de toate fetele... Ce mă sfătuiți sa fac? Chiar am nevoie de un sfat coerent.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De persoanele toxice trebuie să te îndepărtezi.
Dacă nu te mai simți bine lângă ea spune-i frumos că vrei să o luați pe drumuri separate

7 răspunsuri:
| Marius22222222222 a răspuns:

Și dacă e parașută...nu îți e bine fara vreo boala ceva? doamne ferește cine stie ce mai iei te rămâi aiurea pe viață

| Sofer a răspuns:

Dacă spui ca e din aia de umbla și și-o arde când cu unu când cu altul. E cam de evitat sa ai o relație cu ea. De prietenie și comunicare sa treacă timpul e ok.

| Mosotti a răspuns:

Pai daca nu te lasa caracterul, nu te vei despati de ea orice am zice noi.
Dar daca nu ai cu cine sa vb, de ce mai stai cu ea? Orice caracter ai avea.

| Anonimboy17year explică (pentru Mosotti):

Inceec sa o ajut, cumva, dar nu-mi iese... Gen: am ieșit câteva zile la rând, cu o seară inainte de Valentine's day sa întâlnit cu altul (eu fiind de față), in seara de Valentine's-a ieșit cu el. mi-a dat cu jet direct.

| Mosotti a răspuns (pentru Anonimboy17year):

Nu mai incerca sa o ajuti ca nu conteaza oricum, vezi? Ti-a dat cu jet, pe asta vrei tu sa ajuti? Da-o dracu de panarama.

| Violleta2022 a răspuns:

Cat de multi bani i-ai dat si pentru ce?