Asa sunt fetele la varsta asta. Si nu numai. Din pacate sansele sa fii parasit fara niciun motiv vor fi destulde mari pe viitor si va trebui sa te obisnuiesti cu asta.
Nu trebuie sa clarifici nimic cu ea, nu o mai atragi, nu mai e interesata de tine. Iti sugerez sa cauti alta fata. Cu cat insisti mai mult pe asta cu atat iti vei face mai mult rau. Plus ca daca arati ca nu esti disperat dupa ea si nu te apuci sa o suni, sa o bagi in seama si chestii de genul sa stii ca sunt sanse mai mari ca ea sa se intoarca la tine decat daca ai incerca sa iei legatura cu ea.
Bineinteles, asta nu inseamna sa o astepti o eternitate. Fii deschis la oportunitati noi si nu le rata!
O suni si clarifici tot cu ea. Are ea un motiv pentru care a fost indiferenta cu tine.
Renunta. Fata nu te place suficient cat sa treaca peste micile ei ciudatenii. Iar daca veti fi intr-o relatie, nu stii niciodata ce te asteapta, poate sa iti faca tot felul de figuri si nu vei putea avea incredere in ea.
Cauta una care sa te placa si sa accepte o relatie cu tine cu tot ce presupune ea.
Am renunțat de ceva vreme.
Tot ce vreau e sa stiu cum ar trebui sa procedez cand, inevitabil, ne vom revedea din nou.
Sa ma port de parca nici n-am observat ce a facut ar fi aiurea.
Nu este aiurea. Exact asa te porti. Intr-un fel o sa o si doara indiferenta ta.
Nimic altceva nu a fost important decat ca si-a dat seama ca de fapt nu te place. Daca te-ar fi placut, ar fi trecut peste orice.
Mutubal întreabă: