| Prototype1 a întrebat:

'Hey, uhm...
Oh, sunt un adolescent de cinspe' ani. Pasionat de sporturi de iarna. Nu, nu am gresit categoria. Doar continuati sa cititi.
Cu ocazia unei tabere de iarna am intalnit niste colegi de la fosta mea scoala, unde am urmat scoala primara. In fine, am fost bine primit.
Printre acești fosti colegi se afla si o tipa care fusese la alta clasa. In primele zile abia am remarcat-o, totusi in seara intoarcerii am fost pe aceeasi bancheta de tren si s-a înfiripat o relatie. Am iesit Weekend-ul urmator impreuna, totul a fost frumos, săruturi etc.
Atmosfera asta s-a mentinut cam doua saptamani. Dar eram clasa a 8 a si mi-a servit cliseul cu examenele, tralala.
Am mai insistat un timp pe cateva conversatii marunte, nu de alta, dar n-am vrut sa se raceasca complet relatia. In final n-a răspuns nici macar la salutul cordial.
And here I am. Am primit block pe whatsapp. Toate astea s-au intamplat cam acum 4 luni, intre timp i-am studiat prietenele pe diverse retele de socializare, cu toate ca nu am cont pe niciunele. Cea mai buna prietena a ei pare deschisa la contacte cu strainii si întâmplator a fost colega mea de banca in I- IV. Pacat ca n-am abordat-o pana acum, poate m-ar fi ajutat sa n-o pierd.
Vara asta urmeaza sa ne revedem intr-o noua tabara, totusi nu stiu daca eu va trebui sa fac primul pas, zilele trecute am fost scos si din snapchat-ul ei.
M-am gandit de mai multe ori s-o sun si sa-i spun ca-mi cer scuze pentru ca am insistat aiurea. Totusi nu stiu daca ar merge...
Zilele trecute am vazut-o la mall cu un mic grup, si-a retras privirea cand m-a vazut, dar un amic m-a asigurat ca s-a uitat "cu coada ochiului" la mine.
Nu stiu daca as mai putea face ceva, in ultimul timp nu mai e asa de mare drama, totusi ma intriga cum a putut sa renunte asa usor la mine, mai ales ca am fost "primul" pentru ea.
Sa admit totusi, era o vreme in care am dat vina prostește pe zodie, se pare ca "segetatorii sunt reticenti la sentimente de afectiune".
Cam asta a fost ce-aveam de spus, deci ce fac?
O sun si imi cer scuze, vorbesc cu prietena ei si o intreb daca mai am vreo sansa?
Astept răspunsuri.

Răspuns Câştigător
| Șurubelniță a răspuns:

Asa sunt fetele la varsta asta. Si nu numai. Din pacate sansele sa fii parasit fara niciun motiv vor fi destulde mari pe viitor si va trebui sa te obisnuiesti cu asta.
Nu trebuie sa clarifici nimic cu ea, nu o mai atragi, nu mai e interesata de tine. Iti sugerez sa cauti alta fata. Cu cat insisti mai mult pe asta cu atat iti vei face mai mult rau. Plus ca daca arati ca nu esti disperat dupa ea si nu te apuci sa o suni, sa o bagi in seama si chestii de genul sa stii ca sunt sanse mai mari ca ea sa se intoarca la tine decat daca ai incerca sa iei legatura cu ea.
Bineinteles, asta nu inseamna sa o astepti o eternitate. Fii deschis la oportunitati noi si nu le rata!

8 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

O suni si clarifici tot cu ea. Are ea un motiv pentru care a fost indiferenta cu tine.

| SkyPilot a răspuns:

Renunta. Fata nu te place suficient cat sa treaca peste micile ei ciudatenii. Iar daca veti fi intr-o relatie, nu stii niciodata ce te asteapta, poate sa iti faca tot felul de figuri si nu vei putea avea incredere in ea.
Cauta una care sa te placa si sa accepte o relatie cu tine cu tot ce presupune ea.

| LoveSleep a răspuns:

Îți pierzi timpul cu ea.

Răspuns utilizator avertizat
| Prototype1 explică (pentru meinteil):

Nu cred ca ai înțeles. Ori n-am fost clar. Am iesit impreuna si totul a fost neașteptat de bine.
Dar dupa asta lucrurile s-au dus drac
ului.
Bănuiesc si faptul ca eram la scoli diferite a contat. Si ca nu aveam vreo relație cu grupul ei de prietene.

| Prototype1 explică (pentru SkyPilot):

Am renunțat de ceva vreme.
Tot ce vreau e sa stiu cum ar trebui sa procedez cand, inevitabil, ne vom revedea din nou.
Sa ma port de parca nici n-am observat ce a facut ar fi aiurea.

| SkyPilot a răspuns (pentru Prototype1):

Nu este aiurea. Exact asa te porti. Intr-un fel o sa o si doara indiferenta ta.
Nimic altceva nu a fost important decat ca si-a dat seama ca de fapt nu te place. Daca te-ar fi placut, ar fi trecut peste orice.

| AdiNutuu a răspuns:

Nu alege o fata din multime!