| BebelusMIKiY2 a întrebat:

Hey uitati ce mi s-a intamplat!
Este un baiat care ma place si eu nu stiam si ma inviatat sa vb si m-a intrebat daca il iubesc si de frica eu am fugit pentru ca eu sunt foarte rusinoasa si timida si acuma s-a cam suparat ca i=am spus ca nu vreau relati! Si nu voiam sa se intamle asta voiam sa fim amici si prieteni? Intrebarea de ce nu vrea sa fim doar amici?

Răspuns Câştigător
| Cristiann25 a răspuns:

Nu poti fii prieten NICIODATA cu cineva care te place/te iubeste sa tii minte asta!

4 răspunsuri:
| justsummer a răspuns:

E imposibil sa fii doar prieten cu o persoana la care tii si pentru care simti mai mult decat atat si ea stie asta ca tu o iubesti.

| BebelusMIKiY2 explică (pentru justsummer):

Dar acum nu mai vorbeste cu mine pentru ca i-am spus ca nu vreau relati!sad

| LiVeeee a răspuns:

Poi daca tu vrei acuma sa ai o relatie cu el, du-te si spune-i asta in fata si ii motivezi refuzul anterior ca fiind ceva pe moment si atata tot!winking

| yekto a răspuns:

Sa presupunem ca iti place f mult ciocolata. ai putea sa tii una in frigider si doar a te uiti la ea. sau ai pune mana pe un iphone 8. l-ai tine numai in vitrina? sau iubesti animalele i ai avea toate conditiile sa tii unul in/ acasa. ai tine un animal de companie la o prietena? cam de aia nu puteti fi doar prieteni