Eu zic ca i-a cam picat pata pe tine. Daca tie iti place de el intreaba-l da te place, dar nu direct ca poate se rusineaza
Hai că asta-i bună...ce mai dragoste și ce mai semne de copilași de grădiniță. Dacă și ăstea sunt semne...Mă oripilez.
Eu cred ca nu are ce face-Dar daca tu crezi ca te place spune-i in fata ce te intereseaza si vezi ce iti raspunde-ai grija sa fi doar tu si cu el :-p.
Incearca sa legi o discutie cu el, in pauza undeva mai retras... si daca iti place o continui in alta parte
Sigur ca te place, dar ai mare grija ca baietii se plictisesc repede dupa ce-si ating scopul...
Pai am si eu unul asa in clasa! Exact asa! Pe mine nu ma place ala. Dar la tine poate e altfel. Poti sa fii 53% sigura! Scuze dar nu stiu, asta-i parerea mea :/ intrebarea este : Tie iti place de el? =]
Cam asa stiu baietii pe la scoala sa se bage in seama cu fetele. Ce vrei, sa-ti scrie poezii? Cel mai probabil ca te place dar habar nu are cum s-o arate.
Da...Te place ti-a cazut cu tronc.El are note bune? Daca da inseamna ca te place si nu are curaj sa iti arata. Daca nu e numai un baiat caru nu are ce face Intreaba-l! Nu se poate intampla nimic! Good Luck!
E timid în felul lui şi dacă-l întreb îmi e că o să mă evite.