Eu zic ca i-a cam picat pata pe tine. Daca tie iti place de el intreaba-l da te place, dar nu direct ca poate se rusineaza
Pai am si eu unul asa in clasa! Exact asa! Pe mine nu ma place ala. Dar la tine poate e altfel. Poti sa fii 53% sigura! Scuze dar nu stiu, asta-i parerea mea :/ intrebarea este : Tie iti place de el? =]
Incearca sa legi o discutie cu el, in pauza undeva mai retras... si daca iti place o continui in alta parte
E timid în felul lui şi dacă-l întreb îmi e că o să mă evite.
Da...Te place ti-a cazut cu tronc.El are note bune? Daca da inseamna ca te place si nu are curaj sa iti arata. Daca nu e numai un baiat caru nu are ce face Intreaba-l! Nu se poate intampla nimic! Good Luck!
Hai că asta-i bună...ce mai dragoste și ce mai semne de copilași de grădiniță. Dacă și ăstea sunt semne...Mă oripilez.
Cam asa stiu baietii pe la scoala sa se bage in seama cu fetele. Ce vrei, sa-ti scrie poezii? Cel mai probabil ca te place dar habar nu are cum s-o arate.
Eu cred ca nu are ce face-Dar daca tu crezi ca te place spune-i in fata ce te intereseaza si vezi ce iti raspunde-ai grija sa fi doar tu si cu el :-p.
Sigur ca te place, dar ai mare grija ca baietii se plictisesc repede dupa ce-si ating scopul...