Hmm parerea mea este ca ati putea iesi amandoi la suc sau la o pizza ceva in oras sau in parc si sa vb despre asta.Nu am inteles daca e iubitul tau sau este doar un coleg/amic. Oricum daca e doar un coleg/amic si ti-ai dori sa fii cu el ati putea incerca pentru prima voastra greseala sa va iertati ... daca e iubitul tau nu ar trebui sa il minti dar daca era enervant trebuie sa-i spui ca ar puteam avea mai multa incredere in tine si ii poti spune ca vrei mai mult spatiu doar pentru tine. Sper ca te-am ajutat... fundita te rogg?:*
Esti o curva care se joaca cu orgoliul baietiilor. Spune-i din start ca nu vrei si gata ce naiba.
Eu nu cred ca a vrut sa spuna ceea ce a spus, doar ca... a crezut ca l-ai mintit cu intentia. Sti, multe persoane nu agreeaza minciuna. El pur si simplu, s-a gandit ca ai facut-o cu rautate, nu pentru a nu da explicatii. Eu ti-as sugera sa-l ierti, pentru ca oamenii spun lucruri pe care nu le gandesc. Acum, este important ce simti tu.
daca el tea jignit si daca tu l-ai jignit sunteti chit deci il poti erta. sau il poti sa il urasti toata viata si sa ii faci viata un adevarat cosmar ai de ales...