In astfel de situatii orice incercare este zadarnica si sortita esecului dintr-un motiv extrem de simplu si anume : in inima si sufletul ei nu exista nici macar sentimente de atractie si cu atat mai putin de dragoste si/sau iubire. Pur si simplu atractia dintre voi doi NU este reciproca. Probabil ca in visele si sufletul ei exista o alta persoana reala sau imaginara. Respingerea avansurilor tale a fost mult prea evidenta semnal care ar fi mai mult decat suficient in sensul ca nu ar mai trebui sa-ti faci deloc sperante privind o schimbare din partea ei. Trist dar adevarat.
Mai bine dadeai floare si dulciurile profesoarelor, faceai o impresie minunata.
Mai incearca nu te da batut chiar de la inceput, chiar daca sortii de izbanda se par a lipsi sau daca totusi exista sunt deosebit de mici. Cel putin deocamdata ea nu este atrasa de tine si din acest motiv nu manifesta un sentiment de atractivitate reciproca. Incerca si daca va manifesta in continuare aceeasi indiferenta doar atunci ar fi indicat sa-ti cauti fericirea in alta parte. Succes!
Eu zic sa mai insisti putin, dar daca nu vezi nici macar o mica schimbare in atitudinea ei fata de tine, cel mai bine ar fi sa iti indrepti atentia spre o alta fata.
Omule am plans in fata colegilor ma auzit cum a tipat si am cantat gen nu stiu ce ar trebui sa-i fac alta atentie e singura modalitate s-o las dar nu prea pot renunta la ea