Prima prietena trebuie sa fie una speciala. Alege-o sincer dupa calitatile ei, si ce iti mai place la ea Nu juca murdar sau sa trisezi cu `Aceasta fata de care iti place tie`Daca o sa ajungi sa tii la ea, o sa iti placa cand prietenul ei o sa vina si o sa iti dea socoteala daca afla? oamenii sunt multi, vorbele spun tot Nu cred ca ar trebui sa faci aceasta.Asculta-ma bine alege una dupa tine care sa te placa si gata. Nu vrei sa suferi sau sa iti iei bataita Peace.
Pai din cate reiese lu fata asta ii cam placa de tine si ar vrea sa... cat prietenu ei e plecat dupa ce se intoarce iti da flit 100/100 eu te-as recomanda sa incerci ca nai ce pierde funda?
Din punctul meu de vedere teraba sta cam asa: fata te place, evident si tu pe ea.ea are o relatie destul de serioasa daca locuieste cu ala deci nu e interesata de altceva decat o mica. aventura sa ii spunem ceea ce ar fi bine pentru tine, daca nu ar fi prima relatie pe care o ai din urmatoarele motive: 1)sigur sigur o sa incepi sa ai sentimente pentru ea2)fiind prima ta relatie o sa iti aduci aminte de ea totdeauna si nu e tocmai o situatie placuta 3)daca afla prietenul ei si e genul cu pasarici pe creier o sa vrea sa te bata(sunt multi multi dobitoci dinastia...) ceea ce din nou e o situatie neplacuta. sunt si parti bune de exemplu sigur o sa ai cu cine sa faci sex vara asta daca o sa fii cu ea acum faci cum crezi tu ca e mai bine.eu unul as incerca
Sincer eu cred ca nu ar trebui sa incerci cu ea. Sunt destul de multe fete frumoase, destepte si singure. O relatie cu fata asta iti va aduce doar probleme, pentru ca ea nu are de gand sa renunte la prietenul ei din cate spui tu si vrea doar o aventura. E posibil ca tu sa te implici prea mult si sa regreti apoi. Cauta alte tipe.sunt suficiente... Te-ai putea distra cu ea Ptr o noapte, doua.Asta ca sa capeti experienta dupa cum ai spus tu, dar nu e tocmai ok nici asta. Lasa-o mai moale cu ea...Sincer.