| Arghantis a întrebat:

Heya, am 17 ani si sunt prins intr-o chestie cam complicata.Sunt o persoana destul de timida, si nu am avut pana acum nici o relatie. De la un timp am inceput sa ies cat mai des cu prietenii in oras, si am inceput sa cunosc cat mai multa lume. Intr-o activitate extrascolara am intalnit o fata din acelasi liceu ca si mine, lucru ciudat pentru ca nu o mai vazusem pana atunci, era impreuna cu prietena ei... iar eu eram cu prietenii mei. Am intrat in vorba, si in ultima vreme am iesit si in oras cu ele. Sincer sa fiu, ea nu parea genul de fata care s-ar potrivi cu mine datorita personalitatii ei. Faza e alta in schimb, de la un timp am ajuns ca noi 2 sa vorbim din ce in ce mai des, si sa flirtam aproape la fiecare conversatie care o avem, dar.aici incepe "distractia" ea are un prieten de 20 si ceva de ani, si locuieste impreuna cu el. Ea mi-a spus ca acesta va pleca in strainatate vara aceasta datoria slujbei lui. Nu sunt foarte sigur ce vrea exact aceasta fata, dar incepe sa imi displaca aceasta "relatie" deoarece am inceput sa ma indragostesc de ea, si nu prea cred ca e un lucru ok. Cu toate ca m-am gandit si la a 2-a posibilitate. aceea de a incerca ceva la vara, cand prietenul ei va fi plecat, dar din nou nu stiu cat de ok ar fi acest lucru mai ales pentru ca ar fi oarecum prima mea relatie propiu-zisa. Daca ati avut experiente de genul as fi recunoscator daca mi-ati putea da un sfat.

P. S: Stiu foarte bine ca o relatie intre noi doi este greu de realizat, dar nici macar nu cred ca vreau acest lucru, dar totusi ma intreb daca ar trebui sa fac un pas, macar ca sa mai prind ceva experienta.

4 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Prima prietena trebuie sa fie una speciala. Alege-o sincer dupa calitatile ei, si ce iti mai place la eahappy Nu juca murdar sau sa trisezi cu `Aceasta fata de care iti place tie`Daca o sa ajungi sa tii la ea, o sa iti placa cand prietenul ei o sa vina si o sa iti dea socoteala daca afla?happy oamenii sunt multi, vorbele spun tothappy Nu cred ca ar trebui sa faci aceasta.Asculta-ma bine alege una dupa tine care sa te placa si gata. Nu vrei sa suferi sau sa iti iei bataitatongue Peace.

| asdasdsada a răspuns:

Pai din cate reiese lu fata asta ii cam placa de tine si ar vrea sa... cat prietenu ei e plecat dupa ce se intoarce iti da flit 100/100 eu te-as recomanda sa incerci ca nai ce pierdewinking funda?

| razzvan27 a răspuns:

Din punctul meu de vedere teraba sta cam asa: fata te place, evident si tu pe ea.ea are o relatie destul de serioasa daca locuieste cu ala deci nu e interesata de altceva decat o mica. aventura sa ii spunem big grin ceea ce ar fi bine pentru tine, daca nu ar fi prima relatie pe care o ai din urmatoarele motive: 1)sigur sigur o sa incepi sa ai sentimente pentru ea2)fiind prima ta relatie o sa iti aduci aminte de ea totdeauna si nu e tocmai o situatie placuta big grin 3)daca afla prietenul ei si e genul cu pasarici pe creier o sa vrea sa te bata(sunt multi multi dobitoci dinastia...) ceea ce din nou e o situatie neplacuta. sunt si parti bune de exemplu sigur o sa ai cu cine sa faci sex vara asta daca o sa fii cu ea big grin acum faci cum crezi tu ca e mai bine.eu unul as incerca big grin big grin

| pisicas a răspuns:

Sincer eu cred ca nu ar trebui sa incerci cu ea. Sunt destul de multe fete frumoase, destepte si singure. O relatie cu fata asta iti va aduce doar probleme, pentru ca ea nu are de gand sa renunte la prietenul ei din cate spui tu si vrea doar o aventura. E posibil ca tu sa te implici prea mult si sa regreti apoi. Cauta alte tipe.sunt suficiente... Te-ai putea distra cu ea thinking Ptr o noapte, doua.Asta ca sa capeti experienta dupa cum ai spus tu, dar nu e tocmai ok nici asta. Lasa-o mai moale cu ea...Sincer.