Buna! ) da. chiar pari un tip de treaba.
Nu am sa-ti dau genul ala de raspuns. spun doar sa mai stai prin preajma ei o vreme si vezi cum se compprta. adica daca la un moment dat incerci sa te apropoiibde ea. nu fizic... vezi din comportamentul ei daca te place. Adica na. nici chiar sa o sufoci stii? adica incearca sa o abordezi usor si iti va da ea semne daca te place. Iti poti da seama de asta din felul in care se comporta. gen. zambeste, se simte bine in prezenta ta, iti mai arunca cate o privire stiu eu?!?!?
Sper ca te-am ajutat macrar putin si. Bafta!
Multumesc, apreciez mult! Sper sa ne mai vedem pe aici.
Daca nu vei face tot posibilul sa-ti petreci timpul liber cu ea si sa nu mai refuzi invitatiile ei, atunci cu singuranta ca visul tau se va narui. Incearca sa o inviti si tu undeva in oras, la o plimbare prin parc, la un film/spectacol, etc.
Frate, parerea mea, daca e mai mare cu 3-4 ani, laso in pace, iti va manca zilele in viitor, daca veti avea o relatie, fetele se maturizeaza mai repede si te mananca.
referitor la intrebarea ta - pai stai prin preajma ei cat mai des, comunica, flirteaza, mai zi o gluma, mai propune ceva ajutor sau ceva si vei vedea cum reactioneaza, succes
Am acceptat una, dar nu a mai putut veni, aici ai dreptate, "NENE"
Va multumesc tuturor celor care ati dat cu parerea pe aici, un sfat alea alea ^-^.
Se pot da mai multe funde? ca as vrea sa va dau la fiecare cate una .