Stii cum e? iubirea nu are de-a face cu atractia sexuala,acest caz este foarte des intalnit,este vorba de a incerca ceva nou si cu altcineva,nu stiu ce virsta ai,asta m-ar ajuta sa-ti explic mult mai multe chestii legate de atracte, explorarare, etc. Pina nu ai sa incerci sa te culci cu el nu ai sa ai liniste, deasemene acesta asumare are si repercusiuni pshihice, emotionale dat fiind faptul ca-l iubesti pe actualul tau prieten,
Tss nu-i iubesti pe niciunu odata ce pe ala l-ai tradat cat despre alalt iti place cum arata iti place sexu sincer nu se mertia batut capu cu tine nu te enerva asta e adevarul nu te mai minti singura
Pai in primul rand daca spui ca iti iubesti prietenul atunci nu ai fi atrasa de acel baiat.Cand iubesti conteaza doar aceea persoana.Sa nu incurci a simti o anume doza de afectiune ci iubire.Sunt lucruri total diferite.In al doilea rand, daca acel baiat isi doreste doar "actiune" de la tine insmena ca e doar un profitor, poate sa se dea bine pe langa tine acum si dupa sa nici nu te mai bage in seama si mai ales sa te vorbeasca de rau si sa pici prost in fata tuturor, gen se culca cu oricine.Tocmai,poate tu nu esti as, adeci pastreaza-ti integritatea si hotarasta-te ce iti doresti, doar fapte sau sentimente? Trebuie sa alegi daca vrei sa te culci cu acel baiat sau ramai cu actualul de care am vazut ca totusi esti intr-o oarecare masura atasata.Decizia e doar a ta.
Pupici si sper sa alegi in asa fel incat sa iti fie cat mai bine atat in prezent cat si in viitor.
Hey.
Nu iubesti pe niciunul. In concluzie daca iubeai nu-i puteai face una ca asta prietenului tau nici in gluma apai pe buna. Lasate de aman2 pana nu o sa afle si o sa faca vreo prostie sau o sa te paraseasa si SOARTA. Eu zic sa alegi bine cu cine vei fi ca altfel, ti se va zice cu######. Imi cer scuze daca team jignit dar asta e.
Succes!
Buna.
Cum poti sa spui ca-l iubesti pe prietenul tau cand spui ca esti apropriata de un "amic"?!
Intr-o relatie nu te-ai vedea cu el, dar de o aventura ar merge.
Zici ca acum te simti prost, dar cand l-ai inselat nu te-ai mai simtit prost?!
Prea multa ipocrizie din partea ta, chiar nu meriti respect si sa fi iubita.
Mai gandeste-te inainte sa treci la fapte, nici tie nu ti-ar conveni sa te insele baiatul pe care il iubesti.
O seara placuta!
Scuza-ma dar astea sunt simptome de c..va, cel mai corect ar fi ca sa te hotarasti sa ramii numai cu unul din ei. Nu te invata sa te comporti asa...
Nu crezi ca ar fi mai simplu sa le spui amandurora adevarul? Dupa cum ai formulat problema nu cred ca ai peste 20 de ani deci esti tanara. Cu unul din ei cel putin o sa ramai, bucura-te de ce poti sa faci la varsta asta. Ai 2 optiuni totusi: ii minti pe amandoi si vezi ce iese, le spui adevarul si nu ai batai de cap cu ce minciuna ai spus cui. Succes!
E simplu. Nu il iubesti pe iubitul tau!
Te-as sfatui sa te gandesti bine inainte sa decizi sa te culci cu acel amic. Nu doar pentru ca nu ar fi corect fata de iubitul tau, ci pentru ca mai tarziu s-ar putea sa iti para rau daca iei o decizie gresita.
Pana la urma ori il iubesti pe prietenul tau, ori nu. odata ce iubesti pe cineva nu cred ca ar fi trebuit sa te apropii si de alt baiat.